Vila och träning.

Nims besök hos Jessica gick nästan som förväntat men lite sämre än vad jag hoppades .
Hon är jämnt och bra musklad i kroppen men hon reagerade inte bara från den muskeln som hon tidigare haft problem med utan hon hade också en kraftig reaktion från ländryggen.
Hon fick behandling och jag har bokat tid för röntgen för att se så där inte är några problem med skelettet.
Tills det är dags för nästa besök ägnar vi oss åt koppelpromenader, massage och en liten rehab övning.
Det positiva är som sagt att hon är jämnt och fint musklad samt att hon inte har några problem att hoppa upp på saker utan tar sig lätt upp och fram precis överallt, jag hoppas att allt ser bra ut på röntgen och att vi får ordning på muskeln en gång för alla
Samma dag som vi var hos Jessica kom Nims alldeles egna leksak Mopic Smile när jag såg den kunde jag inte låta bli att beställa den till henne, än har hon inte fått leka med den på riktigt men hon smög sig in i träningsrummet och sakade lite på den och hade helst lekt med den hela dagarna  In Love

För att peppa upp mig lite åkte jag och Qlura till Ekets Hundarena och tränade i Söndags,det var första gången jag var där och tränade och jag gillade verkligen stället, väldigt fin hinderpark där balans och A hinder hade hjul så det var lät att flytta på.
Qlura var lycklig och galen, banan vi byggde upp blev perfekt och innehöll en hel del vi behöver träna på men vi fick till och med till en och annan fin balans, riktigt rolig träning blev det Smile

Vårfin!

Okej en ny sele per år måste man ändå ha speciellt om man är duktig på att sälja dom man inte använder Grin
Csigora fick in en ny sele från Dog Copenhagen som jag bara inte kunde låta bli att testa,
Den är en blandning mellan Hurttas Outdoor Active och Ruffwear och dom har verkligen lyckats få fram en riktigt bra sele som känns stabil som inte glider och där banden hålls på plats!
På Qlura sitter den riktigt bra och hon har full rörelsefrihet och hon gillar den.
Det finns även ett koppel som passar selen som jag först var tveksam till då det bara är 160 långt, men när det kom hem ändrade jag uppfattning.
Qlura går ju för det mesta lös förutom i stan och då är detta kortare koppel helt perfekt. det finns även en liten förvarings väska där man får plats med bajspåsar och godis vilket är helt perfekt på sommaren när man kanske inte har fickor. Har man en stor hund finns där extra handtag man hålla i längst hela kopplet.
Men trotts dessa finesserna känns inte kopplet för tungt utan bara väldigt praktiskt Smile

I helgen hade vi finfrämmande av min syster med familj och lyckades även se årets första huggorm, verkligen sommarens nackdelar ormar och fästingar.
Tränar gör vi också även om jag är på tok för dålig att blogga om det, Just nu ligger fokus på förståelse på vad som händer efter balansen för att förhoppningsvis få henne säkrare på tävling.
På träning går det riktigt bra men vi får se hur det går på Lördag då det är dubbel ag 2 för våran del, hur som ska det bli kul att se om träningen gett resultat.

En GOD nyhet!

För er som har missat det vill jag bara berätta att Mush kommit med en nyhet Vaisto Gris-nöt-lax , jag fick två korvar efter My Dog där det delades ut smakprov och Qlura älskade det vilket gjorde mig positivt överraskad hon föredrar annars alla sorter förutom dom med lax i av köttbulle varianterna.
Och jag ser gärna att hon äter det lite lax också, olika proteinkällor och variation är verkligen toppen.
köttbullarna är ju grymt smidiga på alla sätt men jag kan överleva att ha ett par korvar i frysen med, så jobbigt är det inte att dela dom Smile
Jag har lagt märke till en ( till)  förbättring sen jag gick över helt på Mush, Tidigare har jag gett mina hundar kokosolja på vintrarna för att slippa torra trampdynor men inser att jag i år inte tillskottar något mer till Qlura än lite Laga mat  i perioder ( mest för att lugna mig själv Wink )
Så håll utkik hos eran återförsäljare för nu mera an om få hem detta till butiken =)