Mitt underbara lilla Stimm i språng marsch!

Nu är vi hemma efter en helt perfekt helg i Emmaboda tusen tack till Cissi och Jerker för god mat trevligt och trevligt sällskap!!!
Idag har vi tränat lydnad och spårat med Zappa Stimm och Király.
Stimm var jätte duktig på lydnaden verkligen och hade precis som igår en riktigt bra attityd! Men det där dirrigerings apporteringen lär vi aldrig få ordning på helvetes moment säger jag bara ena dagen super bra och nästa katastrof… nån som vill ha ett special arbete och ta sig an mig och Stimm hör av er ;)

Zappa fick bara vara störning till lilla Király vilket är svårt nog för den lilla grabben har bara ögon för sin matte kan inte förstå vart han fått det ifrån… ;) häftig som tusan är han i vilket fall som helst men jag ska inte skryta mer om den lilla valpen  jag tror jag tappar läsare då hehe. Även om jag tycker jag är duktig på att skriva om dåliga saker också så verkar folk ha väldiga problem med att jag skriver vad som är bra också!

Spåren då.. Ja Cissi gick ett appellspår till Stimm vilket han gick riktigt bra lite strul i början men när han väl började spåra gick det som på räls i motvind han är så himla noggrann och missar inga pinnar roligt tycker han att det är också.
Cissi gav oss en 8a på spåret i alla fall fint betyg av en gammal bruksräv ;)

Zappa spårade som en lite gud så himla duktig även han fick ett ängsspår i motvind (vilket så klart inte var meningen) Det var så himla kul att se honom och han var mycket stolt efter sig själv när han kom till slutet, måste ta mig i kragen och låta dom båda spåra oftare!

Nu är vi alla trötta och belåtna och hoppas att det inte dröjer allt för lång stund innan vi tar nästa tur till Emmaboda.
Ja just en bild säger mer än 1000 ord.. så här är bilderna

3 thoughts on “En bild säger mer än 1000 ord..

  1. Fortsätt och skriv bra och treviga saker.. Det vinner du på i längden ;) Mycket fina bilder från er härliga helg med tre generationer fina pumipojkar.

  2. Tack själv – hela familjen Olin har njutit för fullt av att ha dig och grabbarna här :D

    Jag är så jätteglad att Király verkar vara lik sin far, både på dena ena och det andra sättet. Faschinerande att se skillnaden på hundar som ändå är samma ras!

    Klart vi måste göra om det snart – ni är alltid välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *