I Tisdags var jag och tittade på ett hus, jag hade verkligen inga förhoppningar jag har liksom gett upp lite i mitt hus letande. Men detta huset är verkligen kanon det är ett rätt så litet tegel hus vet inte riktigt hur många kvadrat det kan vara 70 kanske.
Det är två sov rum det ena lite mindre sen är vardagsrum och kök i samma men är rätt så avdelat av en liten kamin och nyrenoverat badrum.
Sen finns det en ute plats med tak och en lagom stor trädgård där man får plats med en liten träningsplan och inte nog med det det finns en liten gäststuga på tomten :-D Vilket känns kanon då huset är relativt litet kan det vara bra med lite extra utrymme när man får främmande!
Huset ligger precis vid en sjö och det finns hur mycket skog som helst, Det blir lite längre till jobbet men jag kan å andra sidan cykla till lilla byn där det mesta finns :-))

Det som är lite trist är att idioterna som jag hyr av nu räknar uppsägningen from november dvs nästan 4 månader innan jag kommer här i från.
Jag är väldigt tacksam att dom jag ska hyra huset av tycker det är okej.

Ett pass agility och ett lydnad har vi hunnit med i vecka också, igår skulle jag inte träna med kunde inte låta bli att träna lite bland annat lite dirrigerings apportering.
Ppå väg hem från jobbet brukar jag stanna och gå i skogen och oturligt nog låg ju alla grejerna i bilen och då kan man ju lika gärna leta upp ett fält och träna lite menar jag ;)
Tur var väl det för igår var en bra dag då Stimm kunde både höger och vänster snabbt fram med telefonen så klart för bevis….
Inte nog med det Zappa var en riktig liten stjärna han också så jo visst plötsligt händer det :dance:

6 thoughts on “Plötsligt händer det!!

  1. Vad roligt! Jag blir så glad för er skull! Ni förtjänar ju verkligen att komma bort ifrån den där lägenheten!! Även om det är 4 månader kvar så ska du se att det kommer gå fort! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *