I Söndags flyttade vi äntligen till vårat lilla hus tack vare Cissi och Jerker gick det hela väldigt snabbt och smidigt, mycket är fortfarande kvar att fixa men det är helt klart bovänligt och både jag och hundarna trivs mycket bra det är lugnt och skönt och framförallt tyst och jag har redan fått ett inne lugn i hela kroppen något jag saknat länge.

Men det där lugnet försvann drastiskt i Tisdags morse då jag var ute med hundarna på morgonen lyckades Stimm krocka med en sån rastplats möbel som är sittplats och bord i ett av tyngre trämodell och jäkligt hård.
Jag vet inte riktigt hur det gick till för hundarna sprang inte och busade utan Stimm sprang för sig själv det såg ut som han trodde han var förbi den och satte upp huvudet och det bara small till och han bara skrek och skrek sen tuppade han av men kom snabbt till medvetande igen men fick kraftiga muskel kramper och jag trodde faktiskt att han skulle dö och var nog mer eller mindre hysterisk :(
Under en kvart tjugo minuter kunde han inte stå alls utan trillade bara ihop när jag satte ned honom.
Men sen slutade han skaka och kunde åtminstone hålla balansen och verkade helt okej.
Jag ringde veterinären så fort dom öppnade och fick komma på en gång, där kollade man synen rygg nacke och gav honom morfin.
Men på eftermiddagen blev han riktigt dålig och bara pep och verkade ha jätte ont,
vi åkte då in till veterinären igen och på vägen dit hann jag skrämma upp en massa människor inklusive mig själv.
Det visade sig som tur var att han fortfarande var helt okej skelettmässigt och att han troligen bara reagerat negativt på morfinet så jäkla typiskt stackars lilla Stimm var rätt medtagen resten av kvällen och jag har varit helt sjukt orolig då balansen har varit dålig och han har verkligen sett ledsen ut men han sov mestadels av natten och jag kollade så att han var vid medvetande med jämna mellan rum.
Men idag framåt eftermiddagen ser han mycket bättre ut och har inga problem med balansen och ser lite piggare ut på ögonen.
Han är säkert helt mörbultad och jätte trött men vid gott mod.
Det är faktiskt bland det absolut värsta jag varit med om i hela mitt liv jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det hände honom något.
Det värsta är att detta är ju inte första gången han slår sig men han har aldrig gjort sig så här illa lite skrapsår får man räkna med men detta var snäppet värre och inte verkar han lära sig heller men jag kommer ha honom bredvid mig när vi går just på den platsen i fortsättningen.
Tack till alla underbara människor som jag fått prata av mig hos ingen nämnd ingen glömd :heart:

Det känns verkligen som detta dygnet varit evighets långt jag som ska på konferens på Fredag och hundarna skulle vara på pensionat men i sista sekund ställer underbara Julia upp och är här med hundarna i stället det känns helt otroligt bra annars hade jag inte kunnat åka med.

10 thoughts on “En olycka händer så lätt.

  1. Stackars stimm! Skönt att det inte var något allvarligt fel på honom. Idefix sprang in fel i platta tunneln en gång och krockade med själva kanten. Är fortfarande förvånad att han var sig själv nästan på en gång. Vi skickar några krya på dig-kramar till Stimm!
    /Ylva och alla 5 hundarna

  2. Vilken himla tur att Stimmet är på bättringsvägen! Han verkar ha en liten fallenhet för att springa in i saker och skada sig runt ögonen! Hoppas det här var sista gången!

    Vad bra att du fick dig en hundvakt så att du kan åka med på konferensen! Kram!

  3. Så skönt att ni trivs i nya fina huset alla tre.
    Men så typiskt att nått ska hända…. tur han är på bättringsvägen :yes:

    Är man en god vän själv får man också goda vänner :inlove: – underbart att Julia kommer och bor hos grabbarna!

  4. Men fy va otäckt! Vilken hemsk upplevelse! Men så himla skönt att han är på bättringsvägen! Många varma krya på dig kramar till pappa Stimm från Kenszo! :heart:

  5. Pingback: Anonym

  6. Usch, men stackars Stimm då, lät otäckt det där!! Tur att det inte var så allvarligt och att han är på bättringsvägen!
    Har frågat Petra lite fint, om jag skulle kunna få vara med dig och Petra, och träna någon gång… ;)! Skulle vara kul att träna med er, som har erfarenhet av eliten och är så duktiga och målmedvetna <3!!
    Denna hösten har det inte blivit såå mycket träning för oss av olika anledningar, och känner att vi VERKLIGEN behöver lite ny inspiration!!
    Ha det bra, och krama om lilla Stimm från oss!

  7. Usch vad läskigt!
    Hoppas han är helt återställd igen,
    utan några problem. Skönt att du
    kunde få hundpassning hemma.
    Ser vi fram emot ”hemma-hos-bilderna”
    när du kommer hem iställer då ;-)

  8. Pingback: En kompis på besök | sarastassar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *