Ett smakprov på hemma hos oss närmare bestämt i vardagsrummet och i bakgrunden kan man se ute platsen som nu under vintern fungerar alldeles perfekt till hund träning :)
Tanken var att det skulle bli en massa bilder idag men dom var inte så himla roliga så jag får göra ett nytt försök när det är ljusare ute.

Stimm mår nu mycket bättre och jag märker inget på honom om man bortser från såret under ögat, men även det har läkt jätte fint. Det är fascinerande hur otroligt snabbt han återhämtade sig och himla tur är väl det.
Han har gått i koppel fram tills i dag på eftermiddagen då han fick vara lös en stund själv, Snacka om lycka han har tyckt jag varit en elak matte dom senaste dagarna…

Jag har hunnit varit på konferens med jobbet och då Julia var snäll och bodde här så var jag inte det minsta orolig för hundarna jätte skönt.
Konferensen var mycket bra och kvällen var galet rolig.
Dagen efter den roliga kvällen fick vi fick bland annat lyssna på Atle Johansen en grymt duktig föreläsare som jag gärna skulle lyssna på igen han hade så himla många kloka saker att säga så enkla men så lätta att glömma bort.
Men givetvis var det även lite som satte igång tankeverksamheten om hur man vill att företag sköts. Inget som egentligen kommer förändra mitt jobb i sig (hoppas jag )men jag gillar att man behandlar alla lika och tycker man ska jobba för en bättre sammanhållning och inte för att splittra. Hur som helst hoppas jag att jag kommer gilla mitt jobb lika mycket i fortsättningen.

5 thoughts on “Hemma hos oss.

  1. Åh är alla kartonger borta nu ;)

    Ett bra föredrad är att roligt att lyssna på, men ännu bättre med att företag som jobbar för allas lika värde och en bra ”arbetsanda.
    Hoppas verkligen du kommer trivas bra även fortsättningsvis på jobbet!

  2. Vad hemskt med Stimm, skönt att det verkar ha gått bra i alla fall. Förstår att du tycker det är skönt med flytt till eget litet hus. Ser jättefint ut.
    Hälsn
    /Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *