Tack vare HungarianPetNet kan vi nu lotta ut en alldeles underbar reflexväst som garanterat kommer göra att ni ser er hund i mörkret hur mycket päls den än har.
Tävlingen håller på fram till den 5 december och för att vara med i utlottningen lämnar ni bara en kommentar här nedan och vill ni ha två chanser länkar ni tillbaka till detta inlägget från eran egen hemsida eller blogg med bilden ovan glöm inte att skriva i kommentaren om ni länkar :)

Är ni nyfikna på västen kan ni även läsa här

26 thoughts on “Tävla om en blinkande reflexväst från HungarianPetNet

  1. Pingback: » Tävling hos Sara

  2. Pingback: Jag är med och tävlar om en väst! | evashundar

  3. Pingback: Vill vinna! « Kråkas flygturer

  4. Pingback: Vi tävlar om en blinkande reflexväst! « Cirkusliv

  5. Min sambo & jag har två Shar peier som gärna vandrar iväg på små egna promenader när vi är ute. Vi kan ha dem lösa då det inte är några problem med andra hundar. Vi har idag blink halsband på dem med det ger varken oss eller hundarna det skydd som dom borde kunna ha i mörkret.. Med en blinkväst skulle det öka säkerheten för både oss & våra hundar.. Bilister kan se dem.. Vi skulle se dem när dom är ute på egna små upptäcks färder på natt promenaderna.. Det skulle även öka tilliten & säkerheten för både hundar…

  6. Pingback: Tripora

  7. Ååå reflexnojjig som jag är så är så skulle den blinkande reflexvästen perfekt! Självklart tipsar jag om tävlingen i min blogg och hoppas att jag vinner på någon av mina två lotter *hoppas hoppas*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *