Här presenteras min levande pension eller sjukförsäkring Stimm kontors råttan,  planen är att jag bara ska kunna sitta på mitt rum medan Stimm hämtar mina papper på så sätt kan jag ju alltid jobba även om jag skulle bli sjuk ;)

Jätte kul att så många vill vara med i utlottningen av en reflexväst det är ju drygt en vecka kvar men den som väntar på något gott…

I Tisdags var det dags för våran första inomhus träning hade en plan om ett blogg inlägg efter det men tiden går ju så himla fort och jag hann inte riktigt med men det var riktigt skönt att få vara inne det kan jag lova. En bra träning var det dessutom och jag ser fram emot lite mer lydnads träning nu :)

Vi trivs jätte bra i vårat lilla hus och även om denna dagen varit rätt så dålig med trasig vattenpump och sommardäck på bilen känner jag mig på rätt bra humör.

Bilen ska förhoppningsvis kunna halka in till stan i morgon och vattenpumpen verkar nu fungera så imorgon blir förhoppningsvis en bättre dag!

5 thoughts on “Min levande pension

 1. Ja du verkar verkligen trivas med tanke att du är på bra humör trots allt som hände i går – det hade du inte varit i lägenheten :heh: härligt!

  Han är så duktig pappa Stimm, Király hälsar att han ser fram emot att få hjälpa sin matte på hennes jobb – busa med patienterna kanske :rotfl:

 2. Vilken duktig kille! :) Jag har haft en arbetande hund en gång, när jag jobbade som komunsyrra. Det var så himla mysigt att få ha hunden/hundarna med sig på jobbet! Uppskattat va det med av både boende och personal! Mer hundar på arbetsplatser tycker jag!
  Att få sova och trivas med miljön runt omkring betyder en hel del för humöret:) Då kan man stå ut med mycket!
  Ha en härlig helg!!

 3. *hi hi hi* Nu ska du bara lära honom faxa och svara i telefon oxå :-D
  Skönt att ni trivs i ert lilla hus, ser fortfarande fram emot lite
  hemma-hos-bilder! Ultraljud gjort idag, jag ska bli ”farmor” :yes:

  ha en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *