Här presenteras min levande pension eller sjukförsäkring Stimm kontors råttan,  planen är att jag bara ska kunna sitta på mitt rum medan Stimm hämtar mina papper på så sätt kan jag ju alltid jobba även om jag skulle bli sjuk Wink

Jätte kul att så många vill vara med i utlottningen av en reflexväst det är ju drygt en vecka kvar men den som väntar på något gott…

I Tisdags var det dags för våran första inomhus träning hade en plan om ett blogg inlägg efter det men tiden går ju så himla fort och jag hann inte riktigt med men det var riktigt skönt att få vara inne det kan jag lova. En bra träning var det dessutom och jag ser fram emot lite mer lydnads träning nu Smile

Vi trivs jätte bra i vårat lilla hus och även om denna dagen varit rätt så dålig med trasig vattenpump och sommardäck på bilen känner jag mig på rätt bra humör.

Bilen ska förhoppningsvis kunna halka in till stan i morgon och vattenpumpen verkar nu fungera så imorgon blir förhoppningsvis en bättre dag!

5 thoughts on “Min levande pension

 1. Ja du verkar verkligen trivas med tanke att du är på bra humör trots allt som hände i går – det hade du inte varit i lägenheten Heh härligt!

  Han är så duktig pappa Stimm, Király hälsar att han ser fram emot att få hjälpa sin matte på hennes jobb – busa med patienterna kanske ROTFL

 2. Vilken duktig kille! Smile Jag har haft en arbetande hund en gång, när jag jobbade som komunsyrra. Det var så himla mysigt att få ha hunden/hundarna med sig på jobbet! Uppskattat va det med av både boende och personal! Mer hundar på arbetsplatser tycker jag!
  Att få sova och trivas med miljön runt omkring betyder en hel del för humöretSmile Då kan man stå ut med mycket!
  Ha en härlig helg!!

 3. *hi hi hi* Nu ska du bara lära honom faxa och svara i telefon oxå Grin
  Skönt att ni trivs i ert lilla hus, ser fortfarande fram emot lite
  hemma-hos-bilder! Ultraljud gjort idag, jag ska bli ”farmor” Yes

  ha en bra helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette