Oj vilken trevlig helg vi har haft kan inte minnas när jag skrattade så mycket senast inte när jag drack så mycket vin och sjöng heller men det hör kanske inte hit :p,
Man har så mycket att tacka hundarna för utan Zappa hade jag ju aldrig lärt känna b la Lenita, att vi sedan har två syskonpar gör ju bara saken ännu roligare och vi har så mycket gemensamt för en sak är säker Trazzla och Stimm är galet lika och då framför allt till sättet fina mjuka samarbetsvilliga mycket kamplust och med grymt bra av och på knappar jätte roliga och ibland lite svåra att träna då dom är så duktiga på att tänka själva och ligga steget före och det är så skönt att kunna diskutera med nån som tränar en hund som är precis som ens egen, och som tycker precis som en själv att det är bland det bästa som fötts i Pumiväg (en del har lite svårt att fatta det liksom ;) )
Syskonen fann verkligen varandra på alla plan och busade en hel del i skogen och sov bredvid varandra i bädden. Trazzla är även rätt lik sin pappa med sin ständigt viftande svans och positiva attityd till livet jag har alltid gillat Trazzla men efter denna helgen när jag fått känna henne lite närmre är jag helt kär, hade jag inte haft min egna T valp redan hade Lenita aldrig fått tagit med Trazzla tillbaka till Särna igen!!

Det har blivit två dagar fyllda av lydnads träning och hundtränar prat god mat och långa promenader,, Lenita och Trazzla har inte hållt på med lydnad så länge men har redan tagit sitt Lp 1 och är helt galet duktiga och det har hänt så mycket sedan jag såg dom träna sist,
Jag blir alltid så glad när jag ser ekipage som dom som verkligen är ett team och jobbar tillsammans det lyser ur Trazzlas ögon att hon gör allt för sin matte och att hon har fullt förtroende för henne!
Stimm har också varit himla duktig i helgen och visat sig från sin bästa sida för syrran :)

I morse var det dock dags för våra vänner att åka hem till Särna igen men jag hoppas snart vi kan ses igen
Varför går alltid tiden som fortast när man har som roligast?!


Om man inte jobbar vilar man


Trazzla fick börja lära sig konen


Finaste Stimmet


Och Trazzla

En liten syskon film från träningen :heart:

3 thoughts on “Livet när det är som bäst

  1. Åh vad jag önskar jag kunnat vara med (där har man nackdelen med att vara egen företagare :-/ ), hade varit så roligt att träffa tjejerna från Dalarna :heart:
    Förhoppningsvis blir det en annan gång!

    Ni är superduktiga alla fyra och jag kan bara instämma i att T-valparna verkligen är något extra :inlove: Vilka målbilder :yes:

  2. Pingback: Mer träning | Tripora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *