Fina söta Trazzla saknar henne som bara den!

Usch så mörkt det är ute nu jag räknade ut att jag såg solen knappt en timme idag 20 min på lunch promenaden och typ 30 min under promenaden efter jobbet sen åkte ficklampan på igen…
Jag fick hoppa träningen ikväll då jag var och lämnade tillbaka ett par skor i Markaryd, men Pumin som sakta men säkert börjar vakna till liv efter två intensiva helger ville hemskt gärna träna så det fick bli lydnad hemma i köket vilket går alldeles ypperligt lydnad är tacksamt att träna.
Det blev långsam marsch stegförflyttningar och fjärren himla bra gick det och jag kan inte förstå varför det ska vara så svårt att få till allt på tävling när det känns så bra på träning som vanligt med lydnaden med andra ord ;)
Jag har i alla fall anmält till 2 elit tävlingar och en lydnads helg tillsammans med familjen Olin =) och till helgen åker vi till Lotushallen och tävlar inoff agility ska bli riktigt roligt att få tävla agility igen känns nästan som en evighet sen!

 

 

8 thoughts on “Inne träning

  1. Fina söta Trazzla saknar nog er oxå, å för att inte tala om hennes matte :) Men vi får se till att ses snart igen. KRAM och nospussar / Lenita och Trazzla PS, Nagilah hälsar att nästa gång vill hon oxå följa ;)

  2. Ja, visst är det lite trist att det är så mörkt nu, jag såg solen på lunchpromenaden men både när jag gick till och från jobbet var det mörkt. Vi får hoppas det kommer snö snart som lyser upp i vintermörkret.

    Kul att träningen gick så bra, roligt med tävlingar både i lydnad och agility. Ska hålla tummarna såklart! :)

  3. Ni har mycket roligt framför er nu!! :))) Så kul! :))
    Så söta de är på korten ! Tycker att Kenszo är lite lik Trazzla! Det är någor över ögonen som är lika!

    • Det kan nog stämma Eva har ju alltid tyckt Kenszo varit lik Zappa och jag tycker Trazzla är lik honom också så det kanske är hans drag dom har samma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *