Igår kom snön till Hässleholm kan man lugnt säga och den var till och med kvar i morse, I skogen har den dock börjat töa men på min baksida finns det väldigt gott om den och Stimm tyckte det var skit kul att springa och gräva i tyvärr var det riktig klump snö så lyckan blev kort men han hade ju roligt så länge det gick att springa i alla fall.

Imorgon är valparna 4 veckor och det är halvtid känns nästan som att tiden står stilla men det är ju mindre än 2 veckor tills jag åker och tittar på dom, och jag har ju en massa filmer att titta på under tiden.

 

 

Här är dom 3 veckor och 2 dagar , det är så roligt att se dom pigga och glada vana med andra hundar än sin mamma blir dom också många duktiga lek ”tanter” har dom. Det finns en liten tik som sticker ut lite extra kan ni gissa vem det kan vara när ni ser filmen ?

9 thoughts on “Och så kom snön!

  1. Kan det vara den lilla som massakerar filten, biter lektanten i benen o är typ överallt hela tiden?? ;)

  2. Du är så duktigt på att ta riktigt bra bilder – i alla väder och även på hundar som är mer i rörelse än stilla!
    Förstår att du längtar riktigt mycket efter den nya familjemedlemmen.

  3. Ni har ju fått bra mycket mer snö än vad vi fått..
    Härlig bild på Stimm i snön, men kan gissa att den sitter i pälsen som snöbollar all over the place ;)

    *hi hi* Puppy-movies är alltid kul att titta på, jag förstår vilken du menar. Jag kollade lite på skillnad i färger på dom. Fako-mask -tiken ser mkt mörkare ut än hanen. Vad skulle ni gissa blir ”slut-resultatet” av det?
    Vad var det för ”Pumi-färg” på gästen i valp-lådan?

    Tror ni nu att dom gråfödda kommer att bli som tiken?

    • Ja valp filmer är roooligt, jag tror dom kommer bli som sin mamma alla fyra alltså dom faco och dom grå men i olika nyanser men med dom två grå vet man ju inte.

  4. Snön uppskattades av de fyrbenta här med, dock inte den efterföljande duschen ;-)

    Ja du, tur vi har en snäll kennelmamma som tar fina filmer hela tiden :heart:

  5. Ha,ha. Låt inte Annika lura dig. Jag fick köpa en sån där av henne – den som alla tyckte så mycket om för han hade så mycket roliga hyss för sig hela tiden… Tre år senare har han fortfarande hyss för sig… Roar många både hemma och på klubben,liksom domare och tävlingsledare. Tyvärr ger det inte alltid utdelning i poäng som när han hämtar apporten och sätter sig snyggt vid tävlingsledaren… Underbar hund som kräver en matte med humor. :-D

    Hälsar Susan & Akinnas X Mizar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *