Finaste lilla ”grå” tjejen 4 veckor och två dagar

Fick alldeles ljuvliga bilder från Annika igår på den grå födda tiken som bara blir sötare och sötare och förändras inget under nästa vecka så är jag nästen helt säker på att det blir hon som flyttar hit i slutet av Februari.
Jag gillar det jag sett på film och hur Annika beskriver henne och alla dom andra också för den delen.
Men man ska aldrig säga aldrig kanske är det nån av dom andra som själv mitt hjärta nästa helg men jag har lite svårt att se hur det skulle gå till ;)

Namn har jag bestämt nu också och det blir Hajja bra enkelt och känns helt rätt,
Konstig att det har varit så svårt att hitta det rätta och jag har så många andra bra namn som dessutom är ”häftigare” men dom känns fel på ett eller annat vis men nu äntligen.
Jag tycker att  just denna lilla tjej på bilden här ovan ser ut som en Hajja och tänk jag kommer ju få ett helt hav här hemma… :)

Stimm har fått sin födelsedags present i dag vaccination både rabies och den årliga vaccinationen är gjord hos en riktigt bra lokal veterinär jag var hos för första gången och jag blev väldigt positivt överraskad  en veterinär helt i min smak och priset var hälften av vad djursjukhuset tar.
Man måste kolla upp priser när man ska till veterinären det är inte bara vaccinationer som skiljer i pris.
Sen blev det en promenad i det underbara vinter vädret med blå  himmel och lite snöfall kallt och torrt underbart var ordet ja!


Prinsessan igen

11 thoughts on “En prinsessa.

  1. Åh, så himla söt! :D Ska bli roligt att se denna söta sak växa upp. :) Måste säga att Hajja verkligen passar, Stimm och Hajja. Grymma namn! :D

  2. Hajja är ju helt bedårande! Kolla även in tävlingen i CSiGORAs blogg – där kan du vinna massor av fina leksaker till Hajja! Älskar den översta bilden på henne!

  3. Hon är ju helt fantastiskt söt! Och Hajja tror jag kommer passar perfekt! :D Vad härligt att du hittat en bra och dessutom billig veterinär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *