Ännu en bild på prinsessan.

I veckan har vi hunnit med två agility pass ett i Fredags i hangaren på klubben det var första passet på jag vet inte hur länge och väldigt efterlängtat!
Men jag ska erkänna att jag var väldigt ringrostig och det kändes som när jag började springa agility och hade så himla svårt att komma ihåg banor.
Jag har så lätt för att bli loj och otydlig och då funkar inte allt så bra som det skulle kunna men Cathrin såg till att jag vaknade till liv och jobbade på bättre.

Idag var det dags för träning igen på Hässleholms Hundcenter vi byggde upp en övning från Fannys blogg från en början loj och ofokuserad matte men sen jäklar fick det vara nog dags att ha full fokus redan från början och hela tiden hela kombinationerna då blir allt så mycket bättre och väldigt mycket lättare för Stimm för jäklar så fint han gick bästaste lilla pärlan han gör alltid sitt yttersta.
Det var verkligen  roligt att träna både i Fredags och i dag och jag är så glad och tacksam att jag har Malin och Cathrin som hjälp.
Jag känner mig fortfarande väldigt förvirrad när det gäller agilityn jag vill så mycket men lyckas liksom inte utföra alla byten som jag vill och tänkt och min reaktions förmåga är inte alltid den bästa men det blir bättre.

Efter en långpromenad blir det nu lite vila innan det är dags för box igen..
Sen väntar en ny jobbar vecka Mån- Torsdag sen är det äntligen dags för lite valpmys!

6 thoughts on “Nu är vi igång

  1. Roligt med bra träning – och bra .träningskamrater ÄR verkligen guld värda :heart: -yes
    Kanske är ett slitet uttryck men det stämmer Så bra :yes:

    Hmm är väldigt avundsjuk på dig som ska träffa underverken redan men jag förväntar mig täta rapporter :-D

  2. Tror bestämt att du ”kärat ner dig” i denna lilla tik ;)
    Kan vara lite krångligt att på förhand ha en sån favorit, men det ger sig väl till efter helgen då du träffat – känt & klämt & tittat i TIMMAR på dom.
    Kommer precis ihåg hur det var!

    Ser fram emot mååånga bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *