Kolla så fint en nästan helt rosa låda från CSiGORA till Hajja

Den kunde inte kommit mer lämpligt än just idag efter en jobbig vecka och dagen innan det äntligen är dags att träffa dom små och bestämma vem av dom 3 tikarna som ska få hela lådan som innehåller halsband, koppel spårlina och massa olika leksaker i gummi, rep och i plysch som är ett måste när man ska ha en lite piraya valp hemma.
Och sen är det grymt roligt med nya saker alla leksaker här hemma är slitna och trasiga, och koppel och halsband måste man ju ha och nu när det ska bli en tik ville jag verkligen ha rosa och den rosa färgen som är på spår linan och kopplet är helt underbar och jag bara måste nog ha samma fast i blått till Stimm Razz.
Det är Christina som har CSiGORA som hjälpt mig plocka ihop saker och leta rätt på det jag ville ha.
Eftersom hon har Ungrare själv både Puli och Kuvaz  vet hon vad som behövs Wink

Tillbaka till valp valet jag är så nyfiken på dom små och även om man tror att man har en bestämd åsikt om vilken valp man vill ha så kanske det blir nån helt annan när man väl träffar dom eller vad tror ni blir det den Svarta, den maskade facó eller den grå födda tiken (som nu mera är maskad facó) som följer med hem ?
Det ska även bestämmas vem av hanarna som ska flytta hem till familjen Olin vilket är nästan lika spännande!
Nu packa tågen går 09:58 imorgon…..ska bli så ROLIGT!

 

I den rosa lådan fanns även en canadagås åt Stimm detta är en av hans absoluta favvo leksaker!

 

6 thoughts on “En rosa låda

 1. Vilket fint paket, kunde ju inte komma mer passande som du säger! Grin Så himla spännande att du ska få träffa valparna i helgen, väntar med spänning på en rapport från dig!

 2. Ha en underbar helg !!
  Ser fram emot många valpbilder när du är hemma igen.
  O eftersom jag själv har en whippetvalp hemma så kommer jag inte bli valpsjuk så bara ös på Wink

 3. Så kanonfina saker lilla Hajja redan fått Heart

  Ja jösses så spännande det ska bli att få ta del av alla dina bilder o äntligen få ’veta’ vem som ska bli prins Hojt Yes

 4. Hoppas att du får en härlig helg, även om jag redan
  läst på Fb att resan dit var lite ”besvärlig”…
  Jag hoppas att du känner i ditt (Heart) vilken
  som är rätt hund för dig & vem som slutligen får
  flytta hem till dig och farsan Stimm om ett par veckor.
  Fin fina rosa pluttenuttiga saker Wink

 5. Vad bra att lådan kom fram och att du gillade urvalet. Alltid roligt men någon´som vill ha ett ”valppaket”. Ha nu en trevlig helg och njut av valparna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette