Idag kom Stimms 4 års present jag hade bestämt vad han skulle få sen skulle den bara ta sig från England till Csigora jag kunde beställa den i Måndags och hade redan i dag fått hem paketet det kallar jag raket fart!
En helt underbar Bungee Ring vi har två liknade leksaker innan men inte just med ring men jag kan lova att den uppskattades herre gud vilket grepp han fick om den och handtaget var mjukt på insidan så det var super skönt att hålla i.

Sen fick det bli en till present för när jag beställde Hajjas valppaket fick jag ett jätte fint rosa koppel och halsband.
Vid första anblick tror man att det är ett vanligt retriver koppel men  halsbandet kan man ha som helstryp, halvstryp eller fast och kopplet som ett vanligt koppel.
Allt gjort i ett material som inte alls bränner i handen och med reflex. Givetvis var ju det i rosa.

Och då kunde jag ju inte låta bli att införskaffa ett likadant till Stimm men i blått, han behövde ett nytt retriverkoppel att ha på agility tävlingar och eftersom jag blev så förtjust i Hajjas fick det bli ett lika dant till Stimm super fint i blått också, Men om man frågar Stimm uppskattades helt klart bungeen mest!

5 thoughts on “Bättre sent än aldrig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette