Igår tränade vi på denna banan som kommer från Hässleholms Hundcenter en riktigt rolig bana där hundarna verkligen fick springa på och vi också för den delen.
Vi klockade starten och nu mera spelar det ingen roll om jag gör spring start eller går ut och placerar mig och i just denna starten var det en fördel att placera sig för att få en bättre sväng till 3 an.
Sen fick man springa jag har en hund som vill ha mig rätt så nära så att göra bakombyte på slalom var inget allternativ så jag sprag och gjorde blindbyte innan 6an vilket fungerade jätte bra och han fick ett bra drag i slalom . Men visst hade det varit en fördel att bakombyta på slalom då hade man ju sluppit springa så mycket själv.
Det var en riktigt bra träning där man kunde testa olika varianter i starten för att få det så bra som möjligt.
Hajja fick ligga i bilen efter att ha varit ute en stund själv och lekt och gjort lite konster innan vi började träningen och det gick bra tror fakstiskt hon sov tyst var hon i alla fall och både jag och Stimm tyckte det var skönt att bara kunna fokusera på träningen hon kan vara lite av en igel på Stimm annars.

I helgen är det Clinic med Maria Brandel som gäller på Lördagen vilket jag verkligen ser fram emot kanske kan jag efter det göra upp en liten plan tilll Hajjas framtida träning och till Stimms Z träning hoppas på en massa inspiriation!!!

 

 

3 thoughts on “

  1. Hello,
    I find your dogs are beautiful.
    I would like contact you but I don’t find your email.
    Can you give me your email ?
    Thank you very much and congratulation for your dogs
    Magalie

  2. Kan tänka mig att det blir mycket positiv energi efter en sådant bra träningspass :yes:

    Ja det ska bli himla roligt och intressant att få höra på Maria B, hoppas på mycket inspiration :clap:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *