Tänk redan 3 månader (13 veckor)  gammal har hon hunnit bli. Jag mätte och vägde henne igår hela 33 cm hög och 5 kilo tung <3

Igår var vi och tränade agility underbart nu när det är så ljust på kvällen, men det är också det enda possitiva med sommartid jag hatar verkligen att ställa om klockan då jag helt verkar förlora förmågan till att sova då..

Vi byggde upp två olika agility banor den ena hittar ni här rolig bana där man verkligen fick springa på,
Stimm var super duktig på att välja rätt på tunnel och balansen och det fungerade bra med bakombyte på slalom.
Den andra banan hittade jag inte synd för den var riktigt rolig och klurig en klass 3 från snapphanefejden tror jag det var.
Det var samma där att välja rätt på tunnel och balans fungerade riktigt bra.
Däremot fungerade det mindre bra med blindbyte efter A hindret för då kunde man tydligen hoppa av precis när man vill…. bör tränas på!
Träningen kändes väldigt bra känns som det flyter på och Stimm lyssnar bra och vi förstår varandra Härligt!

Hajja då ja hon fick leka lite innan Stimms träning vi lekte vem tar leksaken först vilket hon tyckte var roligt.
Under tiden Stimm tränade var hon galen och skällde i princip hela tiden men det fanns korta korta studer då hon var tyst vilket känns bra belöna där så tror jag det kan funka.
När dom andra körde kunde jag belöna henne hela tiden när hon blev tyst och då fortsätter hon att vara det, Inte nåt lätt projekt men jag tror det kommer att gå.

 

6 thoughts on “3 månader och 1 dag…

  1. Kul att träningen med Stimm går så bra :yes:

    Ja det gäller verkligen att tajma deras tysta stunder med godiset ;-) men gör man det går det nog ganska fort då godis verkar vara något MYCKET viktigt i dessa valpars liv :inlove:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *