Trodde först att färgen skulle skära sig till hennes färg men det gjorde det inte kanske för att en skönhet klär i allt ;)


Det är tur man har en hjälpreda när man ska fota koppel!

Igår bestämde jag mig i morse fick jag ett sms från posten att att paketet från Csigora var postat och när jag kom hem låg det i brevlådan.
Ingen är gladare än jag ett alldeles jätte fin Jokke koppeli rosa till Hajja det är super fint men inte bara det det är helt underbart att hålla i även det rosa halsbandet av samma märke var så mjukt och skönt och jag blev verkligen storförtjust!!

Jag är ingen koppel handlare jag föredrar att handla halsband (om någon nu missar det…) och mina koppel jag är är 100 kronors koppel jag har haft sedan mina första hundar så jag tyckte det var dags för Hajja att få ett mer tjejigt för jag tycker det är så roligt med rosa och väldigt fint och som sagt tjejigt det är ju trotts allt min första tik och då måste man få överdriva lite!!
Frågan är bara om jag verkligen ska börja använda det redan hon vill ju gärna hålla och dra i sitt koppel mest hela tiden när vi går i koppel så jag kanske bör lära henne att gå ordentligt först ;)


Finingarna har väldigt roligt tillsammans.

 

4 thoughts on “ROSA ska det ju vara!

  1. Så himla fint och hon passar ju jättebra i det :heart:
    Tur hon har en pappa som ställer upp i alla lägen :yes:

    Kan nog vara en idé att spara detta koppel lite, i alla fall till valptänderna är borta ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *