Igår var vi och tränade agility hela förmiddagen det var riktigt skönt väder och då får man passa på att vara ute mycket.
Vi byggde upp två hopp banor en klass 3 och en klass 1.
I båda banorna var det fel tunnelingång vilket vi verkligen behöver träna på, Cathrin gjorde upptäckten om att jag alltid säger här här här och sen genom när det inte är tunnelingången rakt fram vilket gör att Stimm springer och tittar på mig och undrar vart han ska.
Igår höll jag in armen sprang mot den rätta ingången och sa genom tack sa Stimm för att du bara säger vart jag ska ;)!! Så härligt alltså och så enkelt men ändå så svårt att plocka bort ett ord så där och bara lita på sin hund är verkligen inte lätt men nu vet jag att det funkar utan en massa här det funkar till och med bättre utan!

Sen fick jag mig en genomgång på vad jag kan träna med Hajja när det gäller agilityn
Jag blev också påmind om vad jag sa för 1 år sen att jag inte skulle träna så mycket lydnad med min nya valp utan lägga mer tid på agility grunder men det är ju så kul med lydnad och det är så lätt att träna sånt man känner sig trygg med men det finns ju massa roligt inför agilityn man kan börja med redan nu,Så nu jäklar ska vi träna lite annat också tusen tack för sparken åt rätt håll Cathrin!

Glöm inte bort Tävlingen om en Bungee leksak!

2 thoughts on “Aha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *