Prinsessan 16 veckor ( bilden tagen igår)

Känns som tiden bara springer iväg men hon är ju bara valpen ännu vilket är svårt att komma ihåg då hon känns så mycket äldre hon är så smart och sansad på något vis och… rumsren redan :)

Igår köpte jag en skateboard variant mini och utan ett ens ha tänkt hur jag skulle göra satte jag den på golvet och började klicka när hon gick upp på den och det tog inte lång stund innan hon faktiskt försökte röra på den, Nu har jag i alla fall en bild på hur jag ska fortsätta.
Ska nog skaffa en normalstor bräda  tror det kommer bli svårt för både henne och Stimm att få plats och putta på i fart och lyckas hålla balansen.
För visst fick Stimm också prova super duktig han också dock var batteriet slut i kameran men jag ska filma honom nästa gång.


Glöm inte bort Tävlingen om en Bungee leksak!

9 thoughts on “16 veckor

  1. Gu vilken rolig idé med skateboard. Måste rota fram en ur gömmerna tror jag och testa en dag! Hon är ju helt sagolik :) Svansen viftar och tycker det är så kul att jobba . Härligt att se :) Söt som socker med <3

  2. Ja visst går’e fort.
    Såg ett klipp förut på en skejtande hund och minsann är inte Hajja på väldigt god väg, den lilla sötnöten
    Heffa har börjat så smått med att runda träd, skidstavar och andra ”pinnar” -himmel va’ fort hon snappar.
    När du säger det så har inga ”olyckor” hänt här heller på jag vet inte när? Hon kanske är rumsren då – ops dålig koll matte …..
    Ha’ de’ och nospuss till Stimmen o Hajjis….

  3. Hon är så duktig lilla Hajja! Det där med en skateboard är ju en jättebra idé, bra träning att lära sig stå på rörliga underlag också! :)

  4. Vi håller också på att fnittra skateboard hos oss, vad duktig hon är! (Och synnerligen fina öron, såklart)
    Det är så galet roligt att se vad de hittar på för att få ett klick, ska bli kul att se vad humlespunkarna hittar på till nästa träningspass :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *