Finaste finaste Hajjen <3

På 2 dagar har jag nästan hållit på att dö av rädsla 2 ggr för att Hajja blivit rejält skadad,
Igår när vi gick genom korridoren på väg ut på lunch promenad bara for hon rakt framför fötterna på mig och jag trampade henne rakt över tassen inte men hela min tyngd som tur var men ändå stackars liten kunde fått hela tassen krossad…
Men idag då for hon iväg efter ett löv och innan jag han reagera tog det stopp i kopplet och hon gjorde världens vurpa och landade med bakbenen rakt ut :( Hon skrek inte ens men jag såg på henne att hon hade riktigt ont klämde och kände och hon reagerade på ena bakbenet, när vi kom upp till jobbet såg jag dessutom att hon skadat en klo den är inte av men blödde rejält, sen har hon sovit hela em och när vi kom hem gick hon på benet igen och jag kan klämma utan reaktion däremot  ömmar tån och nu i kväll är hon otroligt snäll och ligger och sover mest hela tiden så nog har hon lite ont.
De är helt galet vad fort det kan hända saker med en klumpig matte och en liten super snabb valp, I vilket fall har jag nu beställt en ny fin Hurtta sele till henne känns som det är betydligt mer skonsamt när hon får såna ryck. Nu lånar hon sele av sina pappilon kompisar men dom har hon snart vuxit ur.

Igår var vi på klubben hela kvällen, Hajja fick träna på runt vilket hon verkligen snappat upp nu herre gud hon är smart :) Hon fick även träna på att trycka på vippen med framtassarna vilket hon tycker är en kul lek. Stimm fick springa agility och var duktig kändes som ett bra genrep inför helgens agility tävlingar i Njurdung för i helgen är det dags för årets första tävling ute ska bli galet roligt =)!!!

Och glöm inte vår roliga tävling :)

5 thoughts on “Kombinationen av klumpig matte och vild valp…

  1. Vad lätt det är att man kliver dem på fötterna. Råkade kliva min ena rejält med skorna på för ett tag sedan så hon skrek. Men som tur är blev det inget. Men en olycka händer lätt.

    Vad söt hon är den Hajja :) och vad roligt att hon verkar vara så arbetsvillig. Men så har hon ju bästa pappan också :)

  2. Ja usch vad det är otäckt när de skadar sig sådär! Vilken tur att det ändå gick så pass bra! Härligt att Hajja är så duktig, men jag säger som Sofie, hon har ju ett träningsgeni till pappa också! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *