Stimm i sin nya fina Hurtta sele från Csigora

Igår kom Stimms nya sele och Minners Mindern den sistnämnda har jag bara hunnit plocka upp men har inte hunnit testa nåt får bli till efter helgen, Selen där emot testade jag idag så fin så fin och sitter bra och ser skön ut vilket jag hoppas den är .
Jag är ingen seles människa egentligen jag är nog för lat och Stimm är ingen hund som drar han går ju mest lös men det kan vara bra att variera med dom gångerna han nu går i koppel och jag ska försöka bli bättre på att använda sele på honom.
Hajjas kommer i nästa vecka den är likadan men rosa så klart och hon är verkligen en seles hund hal som en ål och lätt som en fjäder ;).
Jag är himla glad för Hurttas produkter över lag slitstarka snygga och enkla det gillas!!

Imorgon ska vi åka till Oxelösund och tävla och samtidigt hälsa på hemma jag tog ledigt imorgon så vi slapp åka så sent, sen insåg jag att bilen ska besiktigas imorgon bitti kl 8 men so far so good…

Men sen slog Hajja upp sin klo igår igen blodet sprutade men efter en stund fick hon på den som inget hade hänt men i morse var hon halt och vid lunch tyckte jag hon avlastade benet konstigt ringde veterinären som tyckte jag kunde avvakta till Tisdag men fram på eftermiddagen kände jag att jag inte ville vänta så länge men med en valpkurs på kvällen fanns det ingen möjlighet att åka direkt.
Efter en stund tag på världens bästa veterinär Pelle och fick en tid imorgon bitti…
Imorgon bitti ja då skulle ju bilen ska besiktigas på ett helt annat ställe åt ett helt annat håll och vi ska åka till vid tolv… Ringde bilprovningen och fick helt suverän hjälp och det var inga problem att flytta tiden till den 15 Maj i stället! Tack gode gud säger jag bara!
Så imorgon ska Hajen till vet för första gången av samma anledning som sin pappa när han var liten drygt som bara den och blir det vila 6 veckor för  henne också i bur tror jag jag dör det är inte lätt hon blir helt galen och jag har så svårt för att ha hundar i bur :/ Fast andra sidan är det ok  med 6 veckors vila istället för att hon ska slå upp den till och från hela sitt liv ska bli skönt att veta om det är nåt allvarligt i vilket fall.
Så håll en tumme för oss imorgon och gärna i helgen också liiite bättre skulle det kunna få gå än sist vi var iväg så skärpning matte ;)!

 

4 thoughts on “Som det kan bli ibland

  1. Ja visst är Hurttas grejer fina! Jag har den där selen i rosa till Udda också och är jättenöjd! :) Hoppas allt går bra hos veterinären och lycka till i helgen!

  2. Kanon att du fick flytta besiktningstiden :yes:
    Klart vi håller tummarna – hårt! Både för Hajja och dig o Stimm :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *