2 hopp cert och 4 SM pinnar blev resultatet i helgen två 5 platser och 2 tredje platser.

Vilken helg det har varit bästa sällskapet, fint men blåsigt väder och duktiga hundar :)
På Lördagen blåste det så pass att man fick avbryta tävlingen en stund men solen lyste ändå och det var riktigt varmt och skönt.

På Lördagen var det fyra lopp vi började med ett hopp lopp som flöt på riktigt bra men fem fel i slalom och en disk som jag dock var helt omedveten om då jag visst visat honom åt fel håll på ett hinder vilket jag trodde var rätt ;)
Nästa lopp agility klass bra flyt lite stora svängar på sina ställen men fin fina kontaktfält vilket resulterade i en 3 plats.
Nästa hopp lopp kändes riktigt bra en riktigt ösig och rolig bana vi tog oss runt nollade och hamnade på en 5 plats och fick vårt första hopp cert så jäkla rooooooligt jag har väntat på det så himla länge!
Nästa agility klass bjöd på ännu en rolig bana där man fick röra på benen dock valde mina ben att halka mellan hinder 2 och 3 men tack vare Maria som skrek på mig att jag skulle resa mig var jag ”snabbt” uppe och iväg igen vi nollade sen och hamnade helt otippat på en 3 plats igen!!

Söndag morgon började med hopp klassen en riktig tunnelbana in och ut fram och tillbaka men lyckligt nog höll jag banan i huvudet vi gjorde ett riktigt bra lopp en nolla en 5 plats och cert nr 2 var i hamn =)!
Sista loppet agility klassen även här en riktigt rolig bana Stimm hoppade kontaktfältet på A hindret och när han sen gick av för tidigt på balansen tog jag tillbaka honom så vi blev diskade men jag är jätte nöjd med det loppet det kändes riktigt bra!
Jag är jätte nöjd med helgen loppen har flutit på jätte bra jag har vågat springa på litat på honom och lyckats få till ett par bra svängar.

Förutom att tävla har jag hunnit umgås lite med familjen det händer alldeles för sällan så det var himla roligt att träffa dom.

Underbar bildserie som Helena tog på kraschen ;)


Fokuserat till max..


Platt fall och jag hinner t om skratta


Men sen jäklar sprang vi igen!

Bara två dagar kvar på TÄVLINGEN!¨Imorgon är alltså sista dagen att anmäla sig för på Onsdag dras vinnaren!!

3 thoughts on “Oxelösund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *