Igår var det dags för Sofiero igen jag tävlade agility där första gången förra året men har varit där på utställning innan, Det är verkligen en jätte rolig tävling efter som det lockar mycket publik förra året lyckades vi vinna den internationella agility klassen igår gick det inte riktigt lika bra men inte heller dåligt!
I agility klassen fick vi en vägran på en tunnel och i hoppkladssen slutade vi på en 3dje plats trotts lite missar.
Det var jätte roliga banor som man var tvungen att springa som en tok på och för er som inte vet kan jag meddela att finalringen på Sofiero lutar nåtgot fruktansvärt rätt tungt ibland med andra ord.
Dömde gjorde Kees Stole från Nederländerna banorna finns här Kees har själv en halvbror till Zappa från Akinnaz så det var kul att träffa honom och prata lite Pumi och höra vad han tyckte om Sveriges agility ekipage som var på Sofiero.

Hajja var med så klart och fick träna lite mellan klasserna lika glad som vanligt totalt obekymrad över hundar och människor och gjorde riktigt bra ifrån sig duktig lite loppa :)
Idag har vi en slappar Söndag med vardagssyslor typ promenerar i skogen och klipper gräsmattan damsuga ska jag även hinna göra.
Hajja fick även träna lite vipp på baksidan, hon har tidigare bara hoppat upp med framtassarna och tryckt ner den i marken och sprungit rakt upp på den nån gång när jag har hållt i den, Idag smet hon och sprang hela vägen själv och hennes min när den tippade var obetalbar haha men det kändes som hon nu fattade vad det går ut på och hade mycket bättre fart när hon sprag upp på den sen. Hon är med andra ord precis som Stimm dom vill liksom förstå vad dom håller på med ;) 

Tatueringen är gjord ocskå och den blev så bra och jag är jätte jätte nöjd den är väldigt lik ritiningen jag hade med och man kan se att det är Hajja :)!

6 thoughts on “Sofiero

  1. Jag såg er på livesändningen, det såg fantastiskt härligt ut! Och jag gissar att det var ”tungsprunget”, för under en period satt Tjabo och filmade vid målgången, och det hördes att det var rätt flåsiga ekipage som kom inspringandes där, haha :)

  2. Roligt med lite pumi-snack med någon från ett annat land kan jag tänka mig :yes:

    Låter verkligen som Hajja är på god väg både i sin lydnadskarriär och i sin agilitykarriär – KUL :inlove:

    Superfin Hajja-tatuering för att det är hon går verkligen inte att ta fel på precis som du skriver 8-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *