Vi har lite komunikations problem men om man tittar på bilder ser det ut som vi strävar mot samma mål i alla fall ;)

Just nu verkar inte mycket funka med Hajja… eller vänta nu det kanske är att ta i för när jag tänkte efter på väg hem från träningen med Cissi idag så är det snarare två träningspass det handlat om så varför stressa upp sig egentligen? Hon är bara 10 Månader och så himla duktig på många många sätt men jag bara ser hennes sämre sidor som att hon väldigt ofta gör precis det hon själv vill och att hon är väldigt olik sin pappa Stimm på flera sätt och det är nåt man aldrig ska göra… jämföra hundar alltså då blir det bara fel!

Jag har varit ledig i dag och började med att åka med Stimm till veterinären.
Han har nämligen haft två sår som inte riktigt velat läka efter att ha sprungit in i nån taggbuske för nästan 3 veckor sedan.
Vi provade först att behandla med penicillin utan större framgång så idag har det tagits prover för att få veta vad det är för bacill och vad man ska behandla med, svaren kommer om en vecka alla andra prover var super fina i alla fall skönt det jag har redan målat upp ett senarium med diverse sjukdomar givetvis med dödlig utgång för sån är jag, Men nej nej det är med största sannolikhet inget allvarligt och Stimm är pigg och glad annars men jag tyckte  att han varit besvärad senaste dagarna  av sina sår och därför ville jag få detta gjort snabbast möjligt annars hade jag givetvis väntat till efter agility tävlingarna i Vårgårda till helgen internationell och allt men hans välmående går så klart först!!!

Efter veterinären träffade vi då Cissi Hojt och Király för lite träning i Lönnsboda Hojt och Király var så himla duktiga och Cissi är verkligen på väg mot stjärnorna med dom båda <3
Hajja var säkert också jätte duktig men det hade nog varit bättre vi bara hade varit och lekte idag för av nån konstig anledning tappade jag helt humöret givetvis för att det säkert hade varit jobbigare hos veterinären än vad jag trott det är trotts allt mitt Stimm det hadlar om <3
Men efter en påse salta bilar (bästa ångest dämpande medicinen är godsis helt klart ) så tränade jag lite lite kort i trädgården med Hajja slalom ( 2 pinnar) och tunnel och hade i alla fall med mig en go känsla med mig när vi slutade!!
I morgon kanske jag får skriva om det grymt bra och roliga agility kursen Stimm och jag var på igår men inte i dag idag är förvirringen nästan total!


Snyggingen Hojt

 

 

2 thoughts on “När inget funkar…ät en påse bilar ;)

  1. Jättefina bilder! Känner igen mig att vissa perioder har man väldigt svårt att se det som är bra & det är lättare att ”haka upp sig” på det som gått mindre bra…. Skönt att det kommer perioder där allt känns ”lätt” – Längtar efter en sådan ;-) Salta bilar lät som en bra metod för oss hundförare :-)

  2. Tack – alltid roligt när någon tror på en <3

    Ni fick ändå till en del bra träning vilket du helt klart kan ta med dig, nästa gång när du inte oroar dig så ska du se att det kommer att gå strålande!!

    Håller alla tummar vi har för att Stimm snabbt ska pigga på sig nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *