Hajja har sedan hon var liten en fäll som jag är jätte förtjust i och helgen upptäckte jag att det minsann fanns en i Stimms färg också vilken lycka va Wink
Beställde den i Söndags och redan i går hade jag den i brevlådan tillsammans med lite annat smått och gott.
Jag köpte även en Lick Treat har sett den lite överallt och blev väldigt nyfiken och  tvngen att testa,
Hundarna blev stor förtjusta och försökte svälja den hel men det är ju inte det som är tanken och det fattade dom snabbt båda två.
Helt klart en smart grej som inte kladdar och som inte tar tid för hunden att tugga.
Testade den när jag tränade fjärren med Hajja i går men bytte den sen mot annat mindre gott godis då hon blev lite väl ivrig men det var kul att se hur mycket hon gillade den och att den funkar kanon till träning, den är också lagom stor att ha i fickan.

Här kommer två mini filmer på fjärr träningen igår fick tipset av  Petra att träna skiftet stå sitt med hjälp av pall för att få henne att vara stilla med bakbenen och det funkade riktigt bra detta är andra gången vi tränar med pallen.
Ligg sitt skiftet tror jag kommer bli super bra hon sätter sig snabbt med frambenen nära kroppen ska försöka göra mig av med den där snygga tass rörelsen bara Wink Sen behövs det mycket mera stadga träning men det behöver vi med det mesta.!

Stimm och jag var på kurs i Söndags för Åsa Emanuelsson 4 timmar på Hässleholms hundcenter det var så himla himla roligt och jag fick hur mycket inspiration som helst det finns en lång film från kursen som jag tänkte klippa ihop men med mitt sega internet  lär det dröja innan den dyker upp i bloggen , I vilket fall är jag så tacksam att jag har det hela på film så jag kan gå tillbaka och titta i efterhand, så vad jag gjorde som blev bra och vad jag gjorde när det blev fel.
Jag kom dock till insikt och avbokade min mycket åtrovärda plats på LISA FRICK och TEREZA KRÁLOVÁ kursen i sommar jag vet helt galet av mig men jag känner att det kommer bli för mycket för mig håller mig till Svenska instruktörer ett tag till.

6 thoughts on “Nya rolig saker!

    • Ja det kan jag absolut göra, tyckte hon var väldigt peppande tydlig och skit rolig vilket gör det hela lättare sen är hon otroligt kunnig också och det var kul att höra hennes tankar om handling.

  1. Ååå varför köpte jag inte en grå till Király – så matchande Smile

    Jättekul att du lägger ut filmer – min inspirationskälla!!!

    Roligt att kursen var så bra, och jag tror också det finns många bra svenska instruktörer inom alla hundsporter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette