photo 8_zpsfce690a7.jpg

I går var det Fredagen den 13 och ja det var en riktigt pissig dag!
Stimm blev riktigt halt i Onsdags och jag fick en tid till veterinären igår och det visade sig att han hade en inflammation i ena höftleden och ska nu ta det lugnt och äta lite medicin sen kommer han bli bra och det är ju det absolut viktigaste.
Tycker bara att han haft lite otur med skador på senaste tiden men å andra sidan har han ju varit frisk som en nötkärna fram tills i somras när han bröt klon så jag ska kanske inte klaga en olycka händer ju så lätt…!
Men i dag är det en av mina absoluta favorit tävlingar Sofiero och det är riktigt trist att missa den och lika så Rådalen som är nästa helg men sen hoppas jag han är återställd och i topp till dom sena hösttävlingarna som kommer.

Hajja fick komma med in till veterinären lite snabbt då  jag tycker hon har blivit mycket sämre sista veckan och det fungerade inte med metacam, och ja hon hade riktigt ont nu och vi bestämde att hon får testa kortison ett tag och förhoppningsvis kommer det hjälpa henne. Helt plötsligt kändes inte Stimms lilla inflammation och två missade tävlingar så allvarlig längre han kommer ju bli bra!

Ska liva upp stämningen med lite go fika tillsammans med Mia och hennes Pumisar när dom är på väg från agilitytävlingen och ja go fika kan verkligen lösa världsliga problem ( och söta pumisar också för den delen…)

 photo 1_zpsf19902b6.jpg

3 thoughts on “

  1. Usch ja, dåliga hundar är inte roligt att ha :-((
    Men skönt det bara var en inflammation hos Stimm, då är han snart pigg igen :yes:

    Hoppas verkligen Hajja kommer att må bättre med kortisonet, här håller vi alla tummar och tassar vi har :heart:

  2. Hajja och Hugo har ju inte alls samma skador, men Hugo mår bra på kortison! Han gick på rimadyl från början, men när vi bytte till kortison fick jag tillbaka min gamla hund.
    Visst har han dåliga dagar, men de bra dagarna väger upp de dåliga :)
    Hoppas att Hajja också mår bra på kortison!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *