Maria på Merny.se gör inte bara fantastiskt fina selar utan hon syr även otroligt fina och stabila halsband och nu har jag fått chansen att lotta ut ett egendesignat halsband här i bloggen!! För att vara med och tävla lämna en kommentar till detta inlägget och dela inlägget i din egna blogg eller på FB.
Vill du ha en extra chans gilla merny på fb om du redan gillar sidan får du givetvis en extra lott!!
Tävlingen pågår t. o. m 29/9 och vinnaren kommer kontaktas direkt via mail.

 
 photo stimmblogg_zps146334ff.jpg

 

Lycka till !!!!

 

 

25 thoughts on “Tävla om ett egendesignat halsband från Merny.se

  1. Åh Oscar skulle vilja ha ett fint halsband från Merny.se. Vi är så otroligt nöjda med selarna och Alves halsband så storebror är lite avis och vill också ha ett eget halsband :)

  2. jag har själv sett elliots halsband/sele in real life och dom e såå fina! ett halsband till en av mina doggs hade suttit fint:-))

  3. Åh vi vill gärna vinna ett halsband! Jag har precis hittat till Mernys och sitter och funderar på vad jag ska beställa… så att vinna ett halsband vore super och en bra start till att utöka hundgarderoben här hemma!

  4. Jag har ju just beställt en sele till Udda men hon skulle nog behöva ett halsband också! ;) Jag har ju lösenordsskyddad blogg, så jag delar på Facebook istället. :)

  5. Åh, stackars Pella som bara har ett endaste halsband, och gråter varje gång dina får nya fina, skulle bli så glad för ett!!

  6. Ja självklart vill jag vara med i en utlottning av Mernys fina halsband!!!
    Impe har ju både ett halsband och en sele men stackars Hojt har bara en sele, så ett halsband behöver han verkligen ;-)

  7. Pingback: Oturs prinsessan. » sarastassar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *