photo 13_zpse71f39d7.jpg

Vi fick en riktigt trevlig helt trotts att vi fick vara hemma från tävling i Lördags .
Vi var i stället ute i skogen och njöt av det fina höstvädret och på kvällen fick vi fin främmande av Anne Sofie och hennes pumisar vi hade en riktigt trevlig kväll och det är så himla skönt att alla 5 kommer så bra överens till och med grabbarna grus.
Vi tog en lång (uppfriskande.. )promenad på Söndag förmiddag och Hajja gjorde sitt bästa för att få igång dom andra hon var riktigt i gasen men så när vi nästan var hemma blev hon blockhalt kunde inte sätta ner ena bakbenet alls och då det var benet hon använder mest hon hade ont i trillade hon.
Jag trodde så klart det värsta att något var sönder men hon pep liksom inte ens
Det visade sig att det satt en geting på bakbenet intrasslad i pälsen men det är ju inte lätt att hålla balansen när man i vanliga fall mest använder ett bakben stackar lilla prinsessan det måste ju vara maximal otur igen…!
Jag fick i alla fall bära henne hem men sen efter några timmar gick hon som vanligt igen som tur va : )

Idag blev jag kvar ett par timmar på jobbet och när jag åkte hem lyste det på klubben och jag är så sugen på att träna hund att jag nästan dör just nu och Stimm håller med.. men vila till Fredag och sen ska vi till Sophie på Måndag och sen kan vi förhoppningsvis sätta igång igen!

En liten påminnelse om bloggtävlingen där man kan vinna ett fin fint halsband från Merny också ni som delar på fb glöm inte klistra in länken i kommentarsfältet.

2 thoughts on “Oturs prinsessan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *