Den sköna lilla hönan Qlura är pigg och glad igen!
Redan på Söndag kvällen började hon bli sig själv igen och pussade paddor och letade bajs i vanlig ordning ….. hon är kul hon !!
Ja så det blev inte mycket träning denna helgen inte men Stimm fick i alla fall ett pass med kontaktfältsträning och i morgon är jag ledig på onsdag är det kurs och sen är det agilitytävling hela helgen så vi lär nog få vår beskära del av agility ändå skulle jag tro ; )
Vi tränade lite på promenaden och jag testade att säga vänster åt Qlura när hon gick i fotposition och hon gjorde en klockren snurr till vänster och när jag sa höger en klockren till höger imponerande måste jag säga så jag inte  har  haft höger och vänster som kommando så länge utan hade först snurr och spinn men tänkte om och bytte kommando detta har vi dock tränat vid varje måltid ett tag och det var ju trevligt att se att det redan sitter. Jag måste säga hon är riktigt smart den lilla hunden på gott och ont men mest på gott!


Obs hunden med dom fantastiska ögonen ingår EJ när man köper en Egg Babie ;)

Sen kan jag tipsa alla som behöver en ny Påsk leksak att det är rea på favoriten Egg Babie det är inte bara hela leksaken som är kul bollarna är bästa bollarna hälsar Stimm  och ja han får ju alltid som han vill : )

 

One thought on “Piggelin igen!

  1. Så skönt att hon är pigg och glad igen :rotfl: Och att hon är duktig tvivlar jag inte en sekund på, hon har en superduktig matte också :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *