v

När jag var hemma lite snabbt i samband med SM passade jag på att låna min systers rakmaskin.
Jag har länge funderat på det men inte vågat men han simmar nästan varje dag och det tar nästan ett dygn för honom att torka.
Så jag testade att raka magen och det blev inte så tokigt så helt plötsligt hade jag rakat hela honom och vilken skillnad torr på bara några timmar efter bad!
Men det växer ju grymt snabbt så jag kände att jag behövde införskaffa en egen maskin och dom är ju rätt dyra tror min systers kostade 1500 kr. Men så hittade jag en hos Csigora för halva det priset vilket kändes väldigt mycket mer överkomligt om man ska raka en Pumi nån gång ibland.
Och idag testade jag den för första gången och den funkade precis lika bra som min systers man fick med olika längd på skären men jag körde med original skäret som även det gick att ändra längd på otroligt smidigt faktiskt : )
Nu hade ju även manen hunnit bli längre vilket gör att han ser ännu lite coolare ut ; )  Hur som mycket nöjd över mitt fynd av rakmaskin faktiskt och det kan ju vara himla bra att ha när den fläckiga ska mätas också ; )

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette