Qlura med sin för tidiga födelsedagspresent ett Bungee Fleecekoppel 


Cissi och Qlura testade kopplet lite till och gav det MVG

I Söndags gjorde vi en liten dagsutflykt till Lammhult och hundbutiken Csigora vi åker dit med jämna mellanrum för att det är en alldeles förträffligt mysig liten butik som har allt man kan behöva och lite till : ) Vissa saker finns i butiken men inte på nätet så är det något man saknar kan man maila Christina för hon har verkligen det mesta.
Denna gången passade även jag och Cissi på att träna lite när vi ändå träffades det blev en mycket trevlig dag.
Jag som brukar få med det mesta i leksaksväg fyllde faktiskt bara på förrådet med en enda sak Ett Bungee Fleecekoppel till Qlura. Hon gillade det verkligen och tanken är att vi ska ha det på tävlingar framöver ( tja tänk att jag ens vågar hoppas på att hon håller sig frisk och hel så vi kan det) En hel burk med små tuggben som är perfekta att ha som tandrens på morgonen när vi kommer till jobbet även om dom tar slut på ett ögonblick är hundarna nöjda!


Qlura fick träna lite fritt följ och hon kan faktiskt gå jätte fit men endast i mikro små sekunder men kanske kommer det med tiden för då kanske jag får ta tag i den där lydnaden ändå.


Den väldigt charmiga Pulin Misha


Stimm var rätt tydlig med att berätta att godiset som var på väg tillhörde Pumin inte Pulin Qlura är bara gullig och har full koll på fotografen dvs mig.

Pumi prinsen fick desto mer handlat grönläppad mussla och laxolja är fina grejer för lederna.
Tyvärr har han rätt så ont i sina knän just nu och igår bestämde vi oss för att sätta honom på smärtstillande också. Helt galet vi skulle ju varit på väg till EO nu inte varit trötta halta och griniga men det är inget att hänga upp sig på det hade ju kunnat varit värre.

One thought on “En dagstur.

  1. Just när det gäller leder, och knän, så vill jag tipsa om Svenska Djurapotekets Seniorpulver, i kombination med laxolja och nyponpulver från BoT. Min Dixon har patella grad 2 på båda knäna, plus en förkalkad disk pga diskbråck. När han var som värst fick vi inte ens ta i honom utan att han morrade och bet oss.

    Efter drygt 2 månaders rehab med laser och massage varannan vecka, plus fodertillskotten dagligen så är han en helt annan hund nu! Glad och full av energi, älskar att leka och busa, ligga nära och mysa. Han har fått en helt annan hållning, och mycket bättre självförtroende. Han vågar nu hälsa på folk han inte känner, något innan varit helt omöjligt eftersom han varit rädd att dom ska ta i honom så han får ont.

    Tillskott och behandling kan jag varmt rekommendera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *