Idag när vi kom hem från jobbet hade vi fått paket, Det var Qluras ”pyjamans” och liner som kommit från Merny, ni vet den där hunddynan jag skrev om här det är nu gjort en liner av samma material som man kan ha under vilket täcke som helst vilket jag tycker är en alldeles strålande och smidig ide! Kanske är eran första tanke att inte materialet går ner över tex lårmusklen? Och nej det gör den inte men värmen stålar ner i muskeln tillräckligt för att det ska göra stor nytta, Jag som suttit på dynan har känt att värmen sprider sig betydligt längre än vad materialet gör.
Den är innan testad på hästar med mycket gott resultat Stimm har materialet i sitt täcke också men insytt i det och han går ju t om och lägger sig på det om han kommer åt : )

Och pyjamasen blev ju bara så fin i riktiga karamellfärger bättre täcke får man leta efter när man använder sele mycket då det inte alls blir så där knöligt eftersom den inte har en stor magplatta där fram.
Så nu är vi helt klart redo (eller hundarna är) för kyla och mörker för vi fick även hem nya lysrör i förra veckan uppladdningsbara sådana dom håller inte så länge och jag kommer behöva ladda dom efter varje promenad, men det tog 15 minuter så det ska jag överleva, jag vet inte hur många lampor vi gör slut på under hösten och vintern.
Dom var fina också ett blått och ett rosa : )

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Redo för mörker och kyla

  1. Vilken supersmart lösning :yes: Skaffar man en sån kan man ju ha den under vilket favorittäcke som helst :yes:

    Kanonfint täcke också, färgerna passar henne perfekt :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *