Jag har semester lite så där impulsivt för jag hade visst för många semesterdagar sparade eftersom vi inte åkte till EO blev det så att jag jobbade i stället. Fråga mig inte varför men hur som är det rätt schysst med semester nu ändå.
Igår var jag med Qlura i Agilityfabriken och tränade hon var helt otroligt duktig och rolig ja jösses så roligt det var igår, jag fick en massa bra tips på hur jag ska hantera henne när hon låser sig på typ tunnlar och jag insåg också hur tydlig jag måste vara får hon inte ett nytt kommando och vet vart hon ska blir hon förbannad och spottar och skäller på mig ;)
Underlaget fixade hon dock överförväntan och balansen som jag gjorde i slutet av träningen var kass så nu är det jag som får bli ruinerad i vinter och träna balans inomhus!
Jag insåg också att jag varit på tok fördålig med att belöna LÅGA träffar på balansen jag har nog bara varit så glad över att hon träffar att jag släppt otroligt mycket på kriterierna,
Men hundar tänker liksom inte ett steg längre att sen ska jag bara lyckas med dom låga träffarna också har jag förstått ;)
På den stabila fina balansen på klubben har hon ( för det mesta) låga träffar med bra bakbensseparation men på den äldre lite rangligare är dom mycket högre.
Visst hon träffar men det ska vara klockrena träffar där man verkligen ser att det är träff.
Så idag plockade jag fram Manners Mindern igen och åkte till klubben för att belöna LÅGA träffar på gamla balansen. Och jösses så tydligt det blev att hon helt frågande undrade vad som hände ska jag nu helt plötsligt tänka om?
Det handlar ju om att hon måste få in ett steg till men hur lätt är det när man fått belöning för det andra under en längre tid?
Imorgon ska jag om jag är pigg åka och tokbelöna upp dom fina träffarna på det nya stabila balansen för nu jäklar får jag ta och skärpa mig det ska vara perfekt inte okej!

Idag kom det även påfyllnad till hundarnas matförråd jag skulle bara ha ett nytt utställningskoppel och denna supersmarta kombinerade beslönings/numerlapps väska till Qlura men passade även på att beställa lite mer och tillsammans med ett par kompisar kom vi upp i fraktfritt och det gillas =)
Ph balans bästa tänkbara mot plaq på tänderna om det kommer från magen vilket det oftast gör även det bästa till hundar som kräks galla på morgonen Fiskolja är bra har jag hört och hundarna har mjuka fina tassar och fina pälsar och dom tycker det är väldigt gott och den grönläppade musslan som jag använt sen i somras till Stimm men även Qlura får lite är jag super nöjd med den är i pulver form och jag tycker han både är piggare och mer rörlig i knäna sen han började med den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *