I think that I found myself a cheerleader !

Den här hunden alltså :heart: om ni visste hut tacksam jag är för att jag bestämde mig för att köpa henne förra året!
Jag vet att hade jag inte gjort det då hade jag med största sannorlikhet inte skaffat någon mer hund.
Att behöva ta bort Hajja blev helt enkelt för mycket, jag hade vant mig vid tanken att placera om henne till ett hem där hon skulle få leva vidare och ha det precis så bra som hon förtjänade.
Men när det slutade som det gjorde försvann allt roligt med att ha hund överhudtaget.
Hon var en fantastisk hund och framför allt var hon Stimms dotter som jag väntat på så länge och när jag äntligen fick henne förlorade jag henne lika fort igen.
Dom är så många som stannat för kort tid för att det ska vara värt det längre det tar för mycket energi att tänka på det hela dagarna och ibland tror jag att jag kommer bli galen av att vara orolig för att något mer ska hända nån av dom.
Men så tittar jag på henne den där lyckliga hunden helt utan bekymmer hon är bara lycka hela tiden 24 timmar om dygnet tar livet med en klacksapark och jag blir glad i hela kroppen av att se henne och tacksam för att jag köpte henne,
Ja det är jag verkligen och vi kan diska oss på varenda tävling hela våran tävlingskarriär bara hon får vara frisk och glad i många många år till!!

3 thoughts on “I think that I found myself a cheerleader!

  1. Ja ni passar verkligen superbra ihop du och fina Qlura, hon lär dig hur man ska se på livet och du lär henne allt roligt man kan göra i livet :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *