För lång tid utan nån agilityträning verkar det som och  nu står jag inte ut med min helt förbytta Mudi så i kväll blev det träning  …
Det är inte så att hon biter sönder saker eller är jobbig på det sättet Nej nej istället skäller hon på alla hundar hon ser vaktar konstant på jobbet och verkar lite deprimerad… Så klart måste man  skaffa sig en uppgift om inte matten ser till att man får en.
Allmänt jätte konstig är hon just nu och så här kan vi ju inte ha det hela julen utan får se till att Karamellen får göra slut på lite energi innan vi åker hem till familjen i morgon,
Eller energi men huvudet behöver få jobba lite och inget annat än just agilityträning verkar vara tillräckligt för karamellen.
Om hon var glad? JAAAAA om jag var glad JAAAA att träna agility med henne är verkligen uppiggande och beroendeframkallande agilityträning har aldrig någonsin varit så roligt.
Nej vi var inte riktigt där vi slutade kontakten mellan oss var så där men det var mest för att det kockade över hosa Qlura av lycka.
Hon gjorde i alla fall superfina RC med skarpare sväng efteråt jag fortsätter på min plan med att bara flytta hindren mer och mer åt sidorna och det verkar fungera väldigt bra på henne.
Imorgon åker vi till familjen och firar Jul och då blir det inte mycket träning men en massa annan aktivitet men ja jag längtar redan tills vi är igång på riktigt.

Jag ska försöka hålla mig långt ifrån datorn under jul så jag passar på att redan nu önska er en riktigt God Jul & Gott Nytt år även om jag nästan är helt säker på att jag kommer blogga i mellandagarna :)

 

2 thoughts on “Föll för Qlura trycket….

  1. Det var nog den bästa julklappen både till Qlura och dig själv :-)) Och Nissa och jag blir glada om er vila är över, vi saknar ju ert sällskap, och din hjälp, på träningarna!! Kom hem snart igen så vi kan träna :yes:
    God jul!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *