För en vecka sen igår var jag hos sjukgymnasten med mitt knä då det fortfarande inte var/är bra.
Jag fick träffa en väldigt kunnig sjukgymnast som gick igenom knäna och sen hela kroppen väldigt noga,
Jag vet sen innan att jag har överrörliga fotleder men visste inte att även knän och höfter var lika överrörliga och att det är därför jag har ont och känner mig stel (himla skönt att få veta måste jag säga) Ganska komiskt att man är stel när man i stort sett jag böja lederna precis hur som eller inte då det lätt bildas artros.
Han kände på korsband och menisken  men tror bara problemen kommer av överrörligheten och att jag går illa pga av den hela kroppen har anpassat sig för att inte trilla för det är verkligen det jag gör om jag slappnar av. Det verkar inte finnas något som håller knäskålarna på plats (han förklarade på nåt bra sätt men det är ju ganska svårt att återberätta.)
Jag fick övningar att göra varje dag i 3 veckor för att träna upp musklerna runt knäna och höfterna till att börja med och ja varje dag i 7 dagar har jag gjort övningarna utan att fuska det minsta Heja mig nu jäklar ska det bli ordning på detta.
Om 3 veckor ska vi höras av igen för om det inte är bättre då  ska framförallt knäna röntgas för att se om det redan nu är artros där.
Jag ska även få nya inlägg till skorna och dricker MSN det är svin äckligt men förhoppningsvis ska det hjälpa kroppen att bli piggare och gladare.
Det komiska är att jag inte längre för göra vissa stretchövningar som jag innan blivit rekommenderad av massörer och kiropraktorer då det bara kommer göra att jag töjer ut lederna ännu mera. Man lär så länge man lever och bättre sent än aldrig heter det nog inte utan en bra andledning!

One thought on “Bättre sent än aldrig!

  1. Så skönt att du fick tag i en duktig sjukgymnast, och att du sen verkligen gör träningen är super :rotfl: (vet av erfarenhet hur svårt det är ibland ;-) )

    Ja tur att man lär hela livet, det är ju svårt att kunna allt från början – framför allt om man som du inte har alla fakta då är det inte alls lätt att göra rätt :-P
    Håller tummarna för att du nu kommer att bli bra så dina leder orkar med allt :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *