Laxolja, förut när dom åt lax  foder märkte jag inte så stor skillnad men nu när vi bytt foder märker jag att dom behöver detta tillskottet för att inte bli torra i trampdynorna och så ger det lite extra glans till pälsarna.
Hundarnas andra ganska dyra vana är dessa tuggpinnar som dom får varje morgon när vi kommer till jobbet och är  dom slut blir besvikelsen STOR och dom kan sitta och glo på mig hur länge som helst. Att lära sig rutiner är inte speciellt svårt ;)
Dom tar slut på ett par selunder men dom knäcker dom på mitten och använder bara dom bakre tänderna vilket är perfekt för god munhälsa :)

Lite vibehöververkligen inte hamnade också i beställningen med det livsviktiga, Eftersom stimm varit så otroligt pigg sista veckan fick han ett matchande koppel till sin Björk sele Qlura fick ju ett rosa för en tid sen och nu när det var rea passade jag på att köpa ett till Stimm också, Dom är verkligen jätte sköna att hålla i och att matcha är aldrig fel!
Den nya Hurtta selen hamnade visst i beställningen med färgerna är helt underbara och vi behöver en tålig sommar sele som tål mycket vatten, den var dock lite för stor för mina ( strl 60) det skiljer ganska mycket mot dom vanliga Y selarna.
Jag ska testa strl mindre men tror dom är mitt i mellan. Den har annars en massa bra finesser jag gillade längre band under magen så den inte ligger emot armhålorna, spännet kan stoppas in så det inte ligger och skaver mot huden och man kan koppla i en ring fram om man hellre vill det.

Imorgon kommer finaste killen Hojt på besök det blir träning och på Söndag är det dags för utställning i Malmö med Qlura kom gärna och säg hej om ni har vägarna förbi oss :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *