Eva och Gulakuti Laska domaren Bozhinovski Pero och jag och Köves-bérci Betyár Fitos :)

Japp idag var det dags för utställning igen, denna gången i Malmö och som sällskap hade jag Madde och Cissi vilket var tur för jag hade nog egentligen inte koll på nåt ;)
Det var bara två Mudi anmälda Qlura och Zaiko.
Qlura tyckte det var alldeles för många hundar där inne och var inte alls bekväm med situationen till en början men det blev bättre och bättre. När vi var inne själva i ringen sprang hon riktigt bra och stod fint hon fick ck cert och cacib.
När vi skulle springa efter Evga och Zaiko  gick det inte riktigt lika bar hon hoppade och for och skällde som en toka…
Så nej vi fick nöja oss med Bim, Domaren sa att ”She is the most beautiful of them but to crazy and she will be even worse in the finals
Jag svarade But i like Crazy och den chamiga doamren svarar då But do you like to be second ??
Haha kul men jag är super nöjd jag är glad att hon visade en pigg och glad sida mycket bättre än dom stackarna som springer med svansarna mellan benen tycker jag men kanske ska vi träna lite till nästa gång ;)

Kritiken hennes.

Very activ temprament, Good size quality coat, ears witg good position and keeping correct upperline. middel strong mover, Deep chest.

Ck,Cert Cacib BIM

Judge Bozhinovski Pero

Vi har även haft fin främmande av Cissi och Hojt som tränade med oss i Lördags, han är så himla fin den lilla hunden och jag blir alltid lika glad av att träna honom.
Vi fick till super bra träning med Madde och Nissa både i Fredags och Lördags och små tjejerna var så duktiga!

4 thoughts on “CERT CACIB och BIM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *