Alltså jag kan se den filmen om och om igen!
Agilityloppen allt annat än jag önskat och efter Lördagens klass var jag gråtfärdig, Äntligen en fantastisk klass 1 med massa fart rak ansatts till balansen och rakt efter och då passade Qlura på att ta ett jätte steg över hela kontaktfältet.
På Söndagen kändes det ändå bättre trotts att hon kraschar i första hindret och flyger av vippen kändes det himla bra mellan balans och vippen, jag valde att låta henne sköna det mesta själv och det gjorde hon otroligt bra.

I debuten i hoppklassen som tyvärr inte blev filmad gjorde hon en strålande debut ( eller vi kanske det ska stå..) det blev lite tokigt men ändå var känslan så bra och det var kul med lite mer utmanande bana.
I sista loppet på söndagen kändes hon ganska trött men gick så fint så fint det kändes liksom sansat och kontrollerat hela vägen, Det resulterade i ett nollat lopp och vinst i klassen och första pinnen i hopp 2 an lilla bebis hunden liksom  Heart
Fortfarande frustrerande med agilityklasserna och jag förstår inte varför vi inte kan få till dom, men det kommer väl hoppas jag för dom där klass 2 är ruskigt roliga att springa =)

Helgen har i övrigt varit alldeles perfekt (lite för kall men man kan ju inte få allt Wink ) älskar att få umgås med alla fina mänsiskor och titta på massa grym agility!

Att sen hitta den lilla liggandes så här i den nyinköpta buren gjorde mig alldeles extra glad, så avslappnad och har gjort fina framsteg även utanför banan i helgen!

3 thoughts on “Debuten i hopp 2

  1. Älskar när era lopp är filmade så man får se dom Yes
    Trist att det inte fungerar riktigt i agilityloppen men tycker du är duktig som bryter och tar om så det blir rätt ändå!

    Stort grattis till vinsten i hopptvåan – superduktiga Kiss
    Fast jag kan verkligen tänka mig att största vinsten den helgen var bilden av den sovande Q i sin bur Heart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette