Alltså jag kan se den filmen om och om igen!
Agilityloppen allt annat än jag önskat och efter Lördagens klass var jag gråtfärdig, Äntligen en fantastisk klass 1 med massa fart rak ansatts till balansen och rakt efter och då passade Qlura på att ta ett jätte steg över hela kontaktfältet.
På Söndagen kändes det ändå bättre trotts att hon kraschar i första hindret och flyger av vippen kändes det himla bra mellan balans och vippen, jag valde att låta henne sköna det mesta själv och det gjorde hon otroligt bra.

I debuten i hoppklassen som tyvärr inte blev filmad gjorde hon en strålande debut ( eller vi kanske det ska stå..) det blev lite tokigt men ändå var känslan så bra och det var kul med lite mer utmanande bana.
I sista loppet på söndagen kändes hon ganska trött men gick så fint så fint det kändes liksom sansat och kontrollerat hela vägen, Det resulterade i ett nollat lopp och vinst i klassen och första pinnen i hopp 2 an lilla bebis hunden liksom  :heart:
Fortfarande frustrerande med agilityklasserna och jag förstår inte varför vi inte kan få till dom, men det kommer väl hoppas jag för dom där klass 2 är ruskigt roliga att springa =)

Helgen har i övrigt varit alldeles perfekt (lite för kall men man kan ju inte få allt ;) ) älskar att få umgås med alla fina mänsiskor och titta på massa grym agility!

Att sen hitta den lilla liggandes så här i den nyinköpta buren gjorde mig alldeles extra glad, så avslappnad och har gjort fina framsteg även utanför banan i helgen!

3 thoughts on “Debuten i hopp 2

  1. Älskar när era lopp är filmade så man får se dom :yes:
    Trist att det inte fungerar riktigt i agilityloppen men tycker du är duktig som bryter och tar om så det blir rätt ändå!

    Stort grattis till vinsten i hopptvåan – superduktiga :-*
    Fast jag kan verkligen tänka mig att största vinsten den helgen var bilden av den sovande Q i sin bur :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *