Nu ska jag äntligen hinna blogga lite om kursen vi gick Torsdag – Fredag förra veckan.
Det var minst sagt en mycket givande kurs instruktören Zeljko var otroligt engaskerad och positiv trotts att vi inte ens lyckades komma ihåg banan ;)
Vi sprang först en bana och sen klockade vi dom olika allternativen som fanns nästan alla hade 4 olika handlingsval vilket är grymt roligt att testa dom olika på.
Runt är det jag valde mest för det känns tryggast och hon är relativt snabb i dom men dubbla blindbyten och S svängar är bättre och kommer bli ap bra om jag börjar träna mer.
Han hade så mycket bra tankar och när han förklarade varför mina runt inte funkar blev det så logiskt och syntes så tydligt vad jag gör för fel. men det är ju så svårt att hålla reda på kroppen.
Tänket i hans handling var enkelt och han klankade inte ner på nån som valde ett anat handlingsallternativ vilket jag uppskattar mycket.

Men  jösses alltså jag trodde min hund kunde så mycket mer än vad hon kan..ut (alltså ta hindret från utsidan) var extremt svårt lika så att bara följa mig när jag svänger det har ju typ varit hennes bästa sida innan men tydligen måste det underhålls tränas för att det ska funka, den självständighet so, hon tidigare haft massor av var ganska dålig i alla fall på dom banorna vi tränade på där avstånden var långa.
Jag själv kan inte hålla reda på alla märkliga byten med flashiga namn men det där dubbla blindbyten var riktigt effektivt och ska verkligen tränas mer på.
Jag är tok peppad till att strukturera min träning mer , det är ett måste om man ska hinna med alla grunder och samtidigt hinna med RC träningen och gå i skogen =)

Qlura tyckte det var kul att kursa och även om hon blev trött kämpade hon på som bara den i två dagar min lilla super stjärna!

Efter två dagars kursande följt av två dagars klass tre tävlingar på klubben var man rätt så mör i kroppen, men nu är det ny vecka och nya utmaningar!!!

2 thoughts on “Movie time =)

  1. Så kul vi hade!! :yes: :yes: :yes: Men så mycket det finns att träna på! Jag kände mig rätt så lost där ett tag, bland alla ”gamla rävar” som har koll på läget ?:-) Men dag två kändes det bättre och vi fick ju till både det ena och det andra även om allt behöver tränas på myyyycket! Och vilken engagerad och duktig instruktör!! Jag känner mig också superpeppad att ta ett kliv framåt i träningen, Nissa visade tydligt att hon är redo :inlove:

  2. Härligt när en kurs verkligen lever upp till förväntningarna så är :-)) :yes:
    Roligt att se filmen och jag tycker ni är superduktiga :inlove:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *