I måndags kom Qluras nya sele nr 6 i samlingen… en helt överkomlig siffra om man tänker efter Wink
Faktum är att denna var beställd innan Trixie selen inköptes och jag bestämde mig för att hon skulle ha blåa färger, men alltså alla färger  funkar på Qlura faktiskt även rosa/lime Grin
den nya jokke faster selen kom av en slump när jag fick äran att testa den efter att ha tjatat länge om två spännen på Woody selen, just nu har Csigora en drive där man får den roliga och matchande kanin kampleksaken på köpet när man handlar en Faster sele ( namnet kommer efter att den är mycket snabbare att få på och av )
Eftersom alla säger att jag har alldeles för många selar kommer här en liten sammanfattning (och nä om man ser till Stimms halsbands samling ligger hon efter  men vår samling behöver inte utökas än på ett tag Wink )

Ovan Jokke Faster samma form som Wooly nedan  men helt i textil och med två spännen och längre bröstband. Tycker man det är fför långt kamn man klippa av det och bränna i slutet så det inte går upp.  Jag gillar verkligen denna modellen då den är enkel och lätt, den sitter bra och hämmar inga rörelser eller stör hunden på något sätt, Qlura gillar den massor och har inte försökt bita sönder den vilket är ett mycket gott betyg! Jag gillar så klart faster bättre då den är mycket lättare att få på och av samt att materialet känns bättre när man har en hund som badar mycket. Men Wooly är väldigt mysig på vintern Smile


Trixie selen kom hit då jag tyckte den va väldigt fin och satt bra och kunde inte låta bli då jag gick i väntan på den nya Zero DC selen, jag skulle till en början bara ta lite bilder till Christina men blev så förtjust att den  fick stanna, Den sitter väldigt bra på både Qlura och Stimm.

Sen har ju Qlura två fantastiska Merny selar också, tyvärr görs dom inte i så stor utsträckning längre men givetvis sitter en måttsydd sele allra bäst det är svårt att hitta en massproduktion som passar alla raser och medeller på hundar.

Nu till den sista då Zero DC Short . En sele som inte alls tilltalade mig först, då jag tyckte den slutade för långt bak på ryggen på dom flesta jag sett.
Men Qlura är längre i kroppen än Stimm och eftersom alla verkar älska den kunde jag inte låta bli att beställa en jag med. Och jo den sitter himla bra, öven om den slutar långt bak belastar den inte kotorna där. På Stimm blir den för lång och på honom passar Trixie bättre men jag är ganska säker på att den kommer bli välanvänd på Qlura då hon verkar vara väldigt bekväm i denna medellen med och har ännu inte huggit tag i sidan på selen för att dra i den =)

 

3 thoughts on “Nr 6 i samlingen

  1. Så många fina selar Yes
    Gillar verkligen att det finns olika vatianter då alla hundar är olika bygda och inte säkert kan ha samma. Sen är det ju roligt med variation också Wink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette