Lilla Qlura vann hoppklass 2 igår i Ystad och får nu tävla klass 3 så himla ballt, loppet kändes himla fint och vi var i samma bubbla även om jag tappade bort mig en stund !
På Lördagen gjorde hon dessutom ett strålande fint agilitylopp JAG däremot gjorde ett fruktansvärt misstag och stoppade henne INNAN vippen, ögonen bara skrek jag flyger av den och jag skrek stanna vilket hon gjorde och vek av så vi fick en vägran och vipps så var pinnen borta , Men vem vet hade vi inte fått en femma där kanske hon hade hoppat kf helt.
Att åka 1,5 timme för att springa ett lopp om dagen var inte speciellt inspirerade speciellt inte när den där ag pinnen uteblev ,
Men helgen blev helt perfekt solen lyste,massa fina lopp och otroligt fina resultat ( blaav träningskompisarna Madde och Nissa som slog till med dubbel vinst!!) Trevligt folk och massa nyttig träning för Qlura förutom att bara tävla. Hon gör verkligen stora framsteg hela tiden och har växlat ner betydligt utanför planen vilket känns helt fantastiskt.
Men jo jag grämde mig ganska så mycket för att vi inte fick till ett ag lopp denna helgen heller hut jäkla svårt kan det vara????
Någon flytt till klass 3 blir det inte förens vi kommit i kapp lite med agilityn, nån gång måste det väl släppa där med, är i alla fall mycket nöjd med våra lopp i helgen och känslan asså Qluuuuura :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *