I lördags var vi på Palmhoppet i Trelleborg, dagen bjöd på strålande sol och fin fina banor.
Debuten i AG 2 gick lite som förväntat när det gäller balansen men väldigt bra i övrigt, I första klassen var i överallt och ingenstans hon rev första hindret och jag blev efter det slarvig.
I hopplopp A skärpte vi till oss gjorde ett nollat lopp och vann klassen och vilka vinster sen tittar man på bilden kan man tro vi vunnit typ alla 4 klasserna =)*
AG B svår balans vilken hon hoppade, jag valde att inte ta om den och resten av banan gick bra OM man bortser från att jag tappade min insulin  Pump vid balansen och fick tag på den vid vippen, sen fick jag hålla den i handen vilket inte var det lättaste lite lätt smärtsamt också då den bara sitter fast med en nål och tejp i magen, så ganska nöjd att vi faktiskt tog oss runt med en rivning och en hoppad balans (men snabbast tid :D)
I sista hopploppet var hon trött och jag med vilket ledde till lite kaos igen men en himla fin slalom satte hon i alla fall!!!
Jag är faktiskt väldigt nöjd med tävlingen, Qlura klarade många svåra störningar runt banan vilket är värt massor!!

i går var vi på tur tillsammans  med Madde och Daniel, vi var på kennel Csillagosz och tittade på ljuvliga 7 veckors valpar, dock inte till mig utan till min fina träningskompis så jag kommer ju få träffa den söta lilla saken rätt mycket ändå. I två timmar satt vi på gräsmattan och bara tittade på dom små som verkligen var super fina, sociala föremålsintresserade och hur gosiga som helst.
Den gråa hanen var en riktig guldgosse och den som köper honom kommer få en riktigt kul hund tror jag, fast det kommer dom alla få men han fångade mitt intresse lite extra :heart:

Om jag är valpsugen? Både jag och nej. Det är faktiskt jätte skönt att bara ha en hund som dessutom finner sig i allt och hänger på allt jag erbjuder med stor entusiasm hon är verkligen nåt alldeles extra den där karamellen.
Valpar är alltid söta och det hade varit en bra tid att skaffa valp nu och en till hund att träna och leva med hade varit kul, Men nej Qlura ska få bli lite äldre och ska jag få ordning på allt annat som händer i livet just nu.
( Men visst sitter det bara en valp på trappen en dag får den nog stanna…. ;) )

One thought on “Debuten i AG 2 och vinst i hopp 2 + lite valp mys

  1. Härligt att det bara går bättre och bättre med agilityn, ni är grymt bra :yes:

    Hmm bra jobbat att lyckas avstå från valp när dom är sådär söta :inlove:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *