Mitt superschampo är slut så jag beställde nytt igår och idag fick jag det, jag tok älskar sån snabb service =)
Jag är verkligen så glad att jag hittat en schampo som funkar, Jag reagerar ganska starkt på parfymer och blöt hund med schampo som luktar starkt funkar verkligen inte och jag går runt och nyser två dagar efter att jag badat henne. Men med detta slipper jag det jag reagerar inget allt varken på hennes päls när den är torr eller blöt och den blir riktigt bra efter bad helt perfekt med andra ord!
Jag beställde även lite tillskott Laga Mat , för sen Stimm försvann äter  Qlura bara olika varianter Mush Barf , Dom färdiga bullarna i Vaisto är helt perfekta att ge så lätt att pertionera och bara ta upp mat för en måltid  speciellt när man bara har 1 hund.
Sen kör vi enligt deras veckoschema också så att hon ska få bra variation. Jag har alltid velat Barfa mina hundar men Stimm tålde verkligen inte det vilket gjorde att han åt torrfoder till största del,
Men Qlura fungerar kanon bra på detta, hon är hur fin som helst i kroppen strak och välmusklad, tänderna är kritvita och hon älskar det.
Jag själv äter ju så lite kolhydrater jag bara kan och mår väldigt mycket bättre på det och då känns det så klart 100 ggr bättre att min hund också ska få det!
Men som den hönsmamma jag är blev det lite tillskott trotts att det inte ska behövs men dom dagarna jag bara ger vom och kycklingvinkar tex känns det skönt att tillskotta lite extra :)

One thought on “Verkligen utan rubrik för jag kunde inte komma på nån… ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *