I Söndags passade jag Nissa ett par timmar och hon fick då följa med och träna, Jag insåg verkligen hur kul det är med två hundar och hur mycket jag saknar det.
Men jag är så kluven Qlura är liksom den perfekta hunden på alla sätt och jag är alldeles för bra på att jämföra för att det ska funka och bli bra med en till hund just nu, det är så mycket som jag vill göra nästa år som är lättare med bara en hund. Sen är det alltid lång tid innan man kan börja träna på riktigt med valpen men så får det bli,
Även om jag alldeles här om dagen hittade en mycket söt liten trefärgad BC tik som hade passat väldigt bra här hemma….
Det finns inget jag vill hellre än att Qlura ska vara precis lika pigg och glad om 12 år!

Hela tiden ligger även tanken på att OM jag köper en till hund kommer Qlura bli sjuk. Det är ju liksom så det varit hela tiden och att få ha två friska hundar att träna och tävla verkar helt omöjligt för min del och nu vet jag inte om jag orkar utmana ödet en gång till.
Och innan jag har släppt den oron är det mycket bättre att bara ha super Karamellen!

Liten film på Nissa och Qlura kommer här, banan var helt galet jobbig att springa med två hundar men ack så rolig!

 

 

 

5 thoughts on “Det där med valp!

  1. haha, jag känner igen det där med ”Jag har ju en perfekt hund, inte kan jag skaffa en till då, för hur skulle den möjligtvis kunna bli lika bra”. Efter att ha tänkt så första gången dök min nuvarande äldsta hund upp, och hon är också helt jäkla perfekt :D Tänkte sedan detsamma när jag hade bara henne och ”orkar jag verkligen offra det lätta och perfekta hundliv vi har för att få in en jobbig valp?”. Nu har jag en 14 veckor gammal valp här hemma och ångrar mig inte en millisekund. Nu har jag plötsligt två för mig perfekta hundar, helt underbara båda två!

  2. Jag förstår att du blev sugen när du fick ha fantastiska Nissa hos dig ;-) Och jag har ju också den perfekta hunden, så roligt jag har tillsammans med Nissa. Men precis som du ville jag ha två hundar att träna, och nu sitter jag ju här med en liten underbar liten minikrylla :heart: Ingen hund är/blir ju den andra lik, och är man bara medveten om det så tror jag att man kan bli lika nöjd och lycklig med den nya hunden :-)) Men jag förstår din tanke vad det gäller sjukdom, men i mitt fall så har jag ju redan en sjuk hund så oddsen är rätt goda för att det ska gå bra den här gången (ta i trä och allt det där) :-)

  3. Jag grubblar också på när det är dags att skaffa nästa hund. Jag tänker att man kommer känna det i hela kroppen när det är dags. Ännu så länge finns det för mycket jag måste lära mig med Jumper. Och att ha tre hundar i hushållet vet jag inte riktigt om mannen fixar. :D

  4. Jag tror nog att du kommer långt med ’bara’ en Super Karamell :inlove:
    Tror nog att när det väl känns helt rätt med en hund till så kommer du inte att tveka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *