12646756_10153429990842404_2464268056935827434_o

I Lördags var det dags för årets första tävling, så här i efterhand var det lite väl långt att åka dryga 70 mil för att springa två agilitylopp, men det var ändå väldigt roligt att tävla igen.
I första loppet hoppade hon balansen (mega mycket) sen gjorde hon en fantastisk slalomingång och mycket annat bra som att hålla ihop huvudet. På sista raksträckan har jag bara mig själv att skylla, men jag tror jag hade sprungit på lite bättre om jag inte haft den femman på balansen,
I det andra loppet gick hon verkligen fint, jag blev efter innan A hindret och vi har liksom inte tränat så mycket snäva svängar efter så där fick vi en väldigt tråkig femma.
Men å andra sidan hade jag nog aldrig vågat springa på som jag gjorde vid balansen annars.
I mina ögon träffade hon inte men domaren gav inga fel så vem vet kanske var hon på, I vilket fall tog hon svängen ruskigt bra där efter!

Jag är glad att hon sprang på bättre på balansen i lopp två, då känns det som det finns hopp än!
Och min lilla plan med att inte ta om utan bara bygga självförtroende och fart verkar funka.
Qlura kan verkligen göra såååå himla fina balanser men tycker det är jobbigt på nya platser så att ta om gynnar ingenting.
Nu ser jag fram emot Varberg om ett par veckor för jösses så roligt det är att tävla med den lilla Karamellen!

 

 

 

 

 

One thought on “Rosettjakten

  1. Superbra jobbat på årets första tävling! Man är alltid lite ringrostig då brukar jag själv tycka iaf :P Kul att se dig den lilla kortisen det blev, vi ses i Varberg igen! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *