Okej en ny sele per år måste man ändå ha speciellt om man är duktig på att sälja dom man inte använder :D
Csigora fick in en ny sele från Dog Copenhagen som jag bara inte kunde låta bli att testa,
Den är en blandning mellan Hurttas Outdoor Active och Ruffwear och dom har verkligen lyckats få fram en riktigt bra sele som känns stabil som inte glider och där banden hålls på plats!
På Qlura sitter den riktigt bra och hon har full rörelsefrihet och hon gillar den.
Det finns även ett koppel som passar selen som jag först var tveksam till då det bara är 160 långt, men när det kom hem ändrade jag uppfattning.
Qlura går ju för det mesta lös förutom i stan och då är detta kortare koppel helt perfekt. det finns även en liten förvarings väska där man får plats med bajspåsar och godis vilket är helt perfekt på sommaren när man kanske inte har fickor. Har man en stor hund finns där extra handtag man hålla i längst hela kopplet.
Men trotts dessa finesserna känns inte kopplet för tungt utan bara väldigt praktiskt :)

I helgen hade vi finfrämmande av min syster med familj och lyckades även se årets första huggorm, verkligen sommarens nackdelar ormar och fästingar.
Tränar gör vi också även om jag är på tok för dålig att blogga om det, Just nu ligger fokus på förståelse på vad som händer efter balansen för att förhoppningsvis få henne säkrare på tävling.
På träning går det riktigt bra men vi får se hur det går på Lördag då det är dubbel ag 2 för våran del, hur som ska det bli kul att se om träningen gett resultat.

One thought on “Vårfin!

  1. Hej Sara,

    Vældige fine billeder samt test af Comfort Walk Pro selen.
    Må vi bruge nogle af dine fine billeder til vores Facebook/Instagram?

    Mvh. Jan Bertelsen
    DOG Copenhagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *