Det blev aldrig någon landslagsuttagning för oss förra helgen, vi var hos Sophie Måndagen innan uttagningen och det visade sig (precis som jag trodde) att Qlura hade en sträckning i nacken samt ömmade lite i ryggslutet.
Nacken tror jag faktiskt kommer från kraschen i Varberg hur som släppte det lätt och jag hoppas hon är okej på återbesöket, men med tanke på att hon faktiskt visat att hon haft ont så strök vi oss från uttagningen vilket faktiskt kändes bra. Ínte bara för att det är karens på behandlingen utan för att åker man på en sån stor tävling där dom faktiskt går ganska många lopp ska dom vara helt okej i kroppen.
Vi är inte klara för den utmaningen ännu, och att bara åka och träna på situationen hade inte hjälp Qlura i det stadiet hon är i nu.
Nu har hon vilat en del och ska tränas lite lätt bara nån vecka till, Sen ser jag fram emot att ta tag i alla våra ”problem” ( hej balansen ) och jobba ihop oss som ett team igen.
Sen satsar vi på uttagningen nästa år i stället då hoppas jag vi kommer vara redo och bättre än någonsin :D Och Qlura är ung även om många är väldigt klara i hennes ålder så är inte hon det men förhoppningsvis har vi massa år på tävlingsbanorna kvar.

Så vi fixar med lite annat som att plantera blommor grönsaker och fixa i trädgården :) Och i helgen fick Klicka och Shejpa vara ute för första gången, dom var nyfikna och framåt och gillade det, kul att se hur dom sökte sig till Qlura när dom ville ha trygghet, Qlura tog givetvis storasystersrollen på högsta allvar och är helt galet söt med dom små :)

 

2 thoughts on “En update!

  1. Trist att det inte blev någon uttagning men förståndigt med tanke på skadan! Jag är övertygad om att ni kommer igen nästa år och då slår alla med häpnad :heart:
    Så härligt go Qlura verkar vara med råttorna och vilka fantastiskt fina bilder :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *