IMG_20160725_094151Att inspirationen till att blogga är lite låg just nu kanske ni har märkt.
Men det betyder inte att vi ligger i soffan och jäser för dagarna innehåller fortfarande promenader och träning så klart.
Senaste veckan har jag dock (och är fortfarande) jätte förkyld så då har just agility träningen blivit lite lidande men Qlura roar sig himla bra ändå på promenaderna och genom att bada och simma så fort hon får möjlighet till det.

Vi har ju tävlat väldigt lite i år men vi var i alla fall på Hula Hoppet Torsdag- Söndag i Kungälv.
Vilket arrangemang vilka ap roliga banor vilket super fint boende vi haft och vilken tropisk hetta dagarna har bjudit på!
Resultatmässigt har detta varit sämsta tävlingshelgen EVER men ändå är jag så himla nöjd men Qlura. vi har gjort så himla många bra delar i alla loppen men små missar från min sida har gjort att det skitigt sig.
Hon har gjort tre kanon balanser och en mindre bra men dock en träff hon har sprungit med stort självförtroende och varit riktigt duktig innan start.

Jag har lyckats glömma banan, plocka ner armar för tidigt, varit i vägen och varit för långsam och Qlura hon gör sitt bästa.
Jag funderade på om jag kanske borde ta tävlandet mer på allvar igen tävla varje helg jaga pinnar och träna efter en plan i stället för att bara vara glad så länge hon får vara frisk.
Men nä vi trivs så här med lagom tävlande för att vi båda tycker det är roligt ingen press och inga krav.
Det finns inget jag gör hellre än att tränar agility med henne, det är liksom det ballaste man kan göra !!

Jag fick även äran att springa med Karins dvärgpincher Titti men vi lyckades inte heller med några resultat även om hon gick riktigt fint, tror jag får skylla på värmen för jag klarade den då mycket sämre än vad Titti och Qlura gjorde.

Dessa dagarna har i alla fall gett massa träningspepp och jag ser fram emot att få träna agility ikväll :D

Här är våra lopp det hade varit mer uppmuntrande med en highlight film ;)

One thought on “Hula Hopp

  1. Åh vad du är bra Sara! Jag önskar att alla resonerade som du gör. Det viktigaste är att vi har roligt och att vi förstår att uppskatta att vi har friska hundar som hela tiden försöker göra sitt allra bästa för oss. Du och Qlura är två lysande stjärnor på agilityhimlen oavsett om ni plockar pinnar eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *