Detta är ju hopplöst jag kommer mig aldrig för att blogga längre och insåg att jag inte ens grattat Qlura på 3 års dagen som var den 6 augusti, bara det är ju helt galet 3 år redan det känns faktiskt helt overkligt.
Men fortfarande blir jag lika imponerad över henne hon är en otroligt lättsam hund att ha i vardagen finner sig verkligen i allt!

13906707_10153844368872404_7826320146724756863_nVi har nu semester och har varit hemma hos familjen ett par dagar och det är verkligen roligt att se Qlura med barnen hon tar det verkligen med ro och tycker att dom är hur roliga som helst vilket gör allt så mycket lättare.
Detta har även gjort att jag funderat en gång till på att ta en valpkull på henne då hon har så många otroligt fina egenskaper och om allt går vägen ( det är mycket som ska stämma.) så kan det bli en påse Smällkarameller hösten/vintern 2017 är du intresserad trotts att det bara är på planeringsstadiet tveka inte att höra av dig, ju större intresse det finns för framförallt hanvalpar ju större är chansen att jag vågar genomföra denna plan.

Vi har hunnit med en tävling i Ystad dubbel agilityklass där den lilla loppan var helt galen men fantastiskt rolig att springa med vi fick dock inte den där sista pinnen denna gången heller. Men den lär väl komma, just nu funderar jag mycket på att lära om till  2+2 på balansen i stället även om hon gjort fina balanser på tävling känns det som att det aldrig kommer bli säkert och jag är så trött på dipparna som kommer hela tiden, kanon fina balanser i flera pass och sen är det som bortblåst till nästa, det tar verkligen energi och glädje från träningen i övrigt. Men vem vet det kanske inte alls blir bättre med stopp men kan vara värt ett försök i alla fall.

Höstens kurser på klubben är igång och jag håller agility 1 tillsammans med Madde för ett kul gäng. Ni som vill ha mer dagliga uppdateringar kolla in vårat Instagramkonto där är jag betydligt mer aktiv än här, men jag ska verkligen försöka komma igång att blogga mer jag gillar ju själv att läsa bloggar liksom.

2 thoughts on “Men hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *